Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.27.

Mi történt? Köllő Babett alaposan kiakadt

A csinos műsorvezető rendszeresen hívja fel a figyelmet közösségi oldalán hétköznapi problémákra. Köllő Babett ezúttal egy kellemesnek kicsit sem mondható baráti szokásról mesélt.

Köllő Babett előszeretettel örvendezteti meg követőit humoros bejegyzésekkel: szórakoztató, tájékoztató és sokszor bizony pikáns tartalmaival felkavarja az állóvizet. Legújabb videója szintén kivághatná a biztosítékot, de a legtöbb hozzászóló újfent csak azonosulni tud vele.

Mentorok_Tótpeti Lili_Köllő Babett_Kárpáti Rebeka_MG_0391
Köllő Babett mindig nyitott a poénkodásra (Fotó: Markovics Gábor)

Köllő Babett: „Szívjál Babám, csak ne nekem kelljen hallgatnom”

A színésznő gondolatban szinte felteszi a költői kérdést, vajon mi értelme lehet annyi energiát beletolni egy olyan barátságba, ami mindkét félnek fontos ugyan, az elhangzó vélemények azonban süket fülekre találnak:

„Ismerős a helyzet, amikor éveken keresztül hallgatjátok a barátnőtöket, aki szidja a pasiját és elmondja, hogy miért alkalmatlan mindenre? Te pedig jó barátként rendszeresen felsorolsz neki húsz érvet, hogy miért kellene szakítani vele, de ő nem hogy nem teszi meg, a beszélgetés végén még a leggyávább, legszánalmasabb mondatot is elsüti: de hát szeretem. Tényleg? Szereted?” 

Hát akkor szívjál Babám, csak ne nekem kelljen hallgatnom.

Teljes összhang a hozzászólók körében

Vélhetően rengetegen járnak hasonló cipőben, a bejegyzés valóságos kommentcunamit indított el, rengetegen írtak Babettnek, hogy velük is történt már hasonló helyzet.

„Amikor legutóbb finoman jeleztem, hogy most már 5 éve hallgatom ezt minden második nap és már kicsit unalmas, vége lett a barátságnak…” – írja az egyikőjük.

„Annál már csak az a jobb, amikor meg sem szólalok, hogy ne keveredjek bele, ő meg a saját szavait az én számba adja…” – reagált egy másik hozzászóló.

Egyetértés az egyetértésben, mert a videó alatt valaki még azt is megjegyezte, hogy Babettnek mindig igaza van. Kétségkívül, a legtöbb esetben olyan hétköznapi, vicces vagy épp szomorú helyzetekre reflektál, amelyek mindannyiunk életében így vagy úgy előkerülnek. Mindezt megfűszerezve egy csöppnyi humorral, Babett osztatlan sikert arat. 

@kollobabettofficial

Felidegesített az asszony (azaz a barinőm) 😂 hasonló tapasztalat valakinél?

♬ eredeti hang - Babett Köllő

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek