Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.19.

Így nyaralnak idén a hazai sztárok

Pihenésből sosem elég! Gondolhatják ezt azon hazai sztárok, akik a munkájukat befejezve azonnal felhúzzák a fürdőgatyát vagy a bikinit és elindulnak a vízpart irányába.

Az év a folyamatos munkáról szól a sztárok számára is, így egyértelműen jól esik a jól megérdemelt pihenés a fárasztó hajtás után. Idén is rengeteg szép helyen voltak kedvenc sztárjaink, és lelkesen posztoltak is az utazásikról, így akár otthon ülve is úgy érezhettük, mi is velük nyaralunk.

42. Lidl Balaton-átúszás sztárok
A Balaton nem csak a civilek, de a sztárok számára is kedvelt pihenőhely (Fotó: Budapest Sportiroda)

Köllő Babett azon sztárok közé tartozik, akik imádják a strandolást

A csinos színésznő kézen fogta családját és közösen elmentek egy hosszú, nagy nyaralásra a gyönyörű Korfura. A sok strandolás mellett rengeteg helyi érdekességet is megnéztek, ezzel kapcsolatban pedig egy vicces szöveget is írt, miszerint először Wikipédián tájékozódott, és egész végig azt hitte, itt töltötte boldog gyermekkorát Fülöp herceg. 

Sári Évi a görög térségre esküszik

A gyönyörű énekesnő imádja a vízpartokat, így nem telhet el úgy egy nyár, hogy ne látogatna el valamilyen strandra. Így történt ez idén is, hogy Évi barátnőivel együtt Görögország legszebb szigetére, Míkonoszra látogattak el, és ha már ott voltak, buliztak, strandoltak, pihentek. Ezt nevezzük kikapcsolódásnak!

Csuti mediterrán pillanatokra vágyott

A műsorvezető kedvesével együtt összecsomagolt, majd kiruccantak Olaszországba. Mindketten szeretik ezt a térséget, hiszen a látványosságok és a gasztronómia terén is kiemelkedő a mediterrán ország.

Csepregi Éva a magyar tenger szerelmese

Az örökifjú énekesnőnek kevés ideje van a pihenésre, hiszen a Neoton Família mindent elsöprő sikerrel járja az országot. De a teli naptár mellett is igyekszik valamennyi időt szánni az idén hetvenéves Csepregi Éva, ezért amint akad egy kis szabadideje, a magyar tengerre látogat, ugyanis nagy szerelmese a Balatonnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek