Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.13.

Hegyes Berci nyíltan vallott: „Ezért is jött jól ez a közös nyaralás...”

A TV2 táncosa Rovinj városába látogatott szüleivel, akikkel sok ideje nem tudott utazni. Hegyes Berci meg se mozdult nyaralás alatt, végig csak pihent.

Szerző H.Á. H.Á.

Hegyes Berci a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt arról, hogy sok idő után végre ki tudott kapcsolódni kicsit a családja társaságában. A Dancing with the Stars táncosa és családja Rovinj városába látogattak el, hol végre együtt is tudtak időt tölteni.

Hegyes Berci
Hegyes Berci végre eljutott családjával egy jó kikapcsolódásra, egyenesen Horvátországba (Fotó: TV2)

Gimi óta nem otthon lakik

A TV2 táncosa egészen kevés időt tud a szüleivel tölteni, ugyanis már egészen gimis kora óta nem otthon lakik a nővérével karöltve:

Egyszerűen fantasztikus volt, és így a családdal nagyon ritkán jutunk el bárhova is, mert sem én, és sem a nővérem nem lakunk otthon gimi óta, felnőttünk

– kezdte a Mokkában Berci, aki a munkái miatt keveset tud hazajárni, ugyanis családja nem a főváros környékén lakik.

Mindig kérdezik tőlem, hogy mikor megyek már haza esetleg egy szalonna sütésre, vagy egy közös hétvége eltöltésére, mert nagyon keveset tudok hazajárni a munkáim miatt” – jegyezte meg a nemrég szinglivé vált táncos, aki egész évben a munkájának él, de most jól jött neki a családi nyaralás.

Sokat táncolok, sokat lépek fel és tanítok, ezért is jött jól ez a közös nyaralás most

– mondta Berci, aki családjával 15 éve volt ugyan ezen a helyen utoljára.

Hegyes Bertalan, Mokka.
Hegyes Berci Instagram-oldalán jelentkezett be a nyaralásáról (Fotó: TV2 - Mokka)

Hegyes Berci családja mellett lazított

A táncos egy megterhelő éven van túl, így nagyszerű élmény volt számára oda utazni, ahol szüleivel 15 évvel ezelőtt is járt.

15 évvel ezelőtt voltunk ott együtt utoljára, és az idő alatt elég sok minden változott ott. A horvát tengerpartot szerintem meg nem nagyon kell bemutatnom

– szögezte le az ismert táncos, akinek nagy szüksége volt a pihenésre.

Ez az a fajta nyaralás volt, ahol nem kirándultunk sokat a környező falvakban, helyeken, hanem csak kizárólag ettünk, ittunk és pihentünk, erre pedig nagyon nagy szükségem volt. Öt napot voltunk” – osztotta meg Berci, aki készen áll, hogy újra visszaálljon a hajtásba.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek