A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.08.

Itt az újabb bizonyíték! Szakíthatott a TV2 sztárpárja

Már egy ideje az a pletyka kering, hogy a profi táncos és mesterfodrász kedvese nincsenek együtt, s bár kerestük a két félt, egyik sem akart a magánéletéről beszélni. Hegyes Berci azonban most olyan bizonyítékot hagyott, ami után nem kételkednek a rajongók.

Hegyes Berci és Vágner Fanni kapcsolatáról az utóbbi időben lehetett pár pletykákat hallani. A rajongók arról suttognak az interneten, hogy az Ázsia Expresszt is megjárt sztárpár már nincs együtt, elméletük igazolására pedig egy halom bizonyítékot gyűjtöttek.

Hegyes Berci és Vágner Fanni
Hegyes Berci szakított a barátnőjével? (Fotó: Ripost)

Hegyes Berci szakított a barátnőjével?

Nos, a kérdés mondhatni jogos, tekintve, hogy szinte semmi sem utal arra, hogy együtt lenne a páros. Kezdjük a legfeltűnőbb bizonyítékkal, ami nem más, minthogy nincsenek egymás társaságában. Korábban naponta több Insta-sztori is napvilágot látott róluk, vagy éppen arról, hogy hol csatangolnak, de ma már egy ilyen sincs. A második dolog, ami gyanúba keverte a fiatalokat, az az, hogy eltűntek a közös képek. Már csak egy-egy reklám poszt utal arra, hogy ők egy pár lennének. Na, de jöjjön a harmadik! Fanni felszívódott a közösségi platformon, nem elérhető az Instagram-oldala, ami meglepően furcsa…

A negyedik, és egyben legfrissebb dolog rakta fel az i-re a pontot a rajongóknál. Berci ugyanis a minap egy esküvőre volt hivatalos, ám nem Fanni kíséretében érkezett, hanem egyedül. Inkább a barátaival vegyült, videókat készített, és ünnepelte a friss házasokat. Érthető, hogy furcsállják sokan, hogy mégis hol lehet Fanni, hiszen egy ilyen eseményre általában párban érkeznek az emberek. Nyilván, amennyiben nem a szinglik táborát erősítik. Éppen ezért lehet ez a magyarázat arra, hogy Berci és Fanni szakíthatott.

Korábban egyébként mindkét félt megkereste lapunk, ám egyikőjük sem kívánt megszólalni a témában.

Ezzel kapcsolatban ne haragudjatok, nem szeretnék nyilatkozni

- mondta pár napja a lapunknak Berci, a kérdés viszont az, hogy vajon csak egy pillanatnyi mosolyszünetről lehet szó a páros tagjai között, vagy esetleg komolyabb dolog történt. Bárhogy is legyen, a rajongók reménykednek, hiszen a páros korábban már megjárta az Ázsia Expresszt is, ahol bizony volt köztük jó pár konfliktus, mégis együtt maradtak a forgatás után...

hegyes berci
Berci egyedül, szingliként vett részt az esküvőn (Fotó: Instagram)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek