Létrehozva: 2024.08.11.

Jákob Zoltán: „Én vagyok az ideális apósjelölt”

A milliárdos élete mindenki számára nyitott könyv, arról azonban nem sokat tudunk, hogyan teljesít a hétköznapokban édesapaként. Jákob Zoltán elárulta: aggódott, amikor megjelentek a lánya udvarlói.

Igazi világutazóként ismerhettük meg az üzletembert. Ám ezúttal nem egyedül látogatott el Görögországba: vele tartott mindkét lánya, valamint egy új útitárs is, akiről eddig nem tudtunk.

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán hálás, hogy három gyermekkel áldotta meg a sors Fotó: Archív / HOT magazin

„Régóta nagy vágyam volt, hogy elvigyük magunkkal a nagyobbik lányom barátját. Intelligens és szerény srácnak tartom, ami nekem nagyon fontos. Meglepően romantikus volt a nyaralásunk. Kiegyensúlyozott volt minden, pedig olyan helyen jártunk, ahol még nem jártam. A nagyobbik lányom találta Santorinit, és mondta, hogy menjünk el oda. Meglepődtem, mennyire szép hely. Olyan szálláson voltunk, ahol látszódott a hegyoldal és a hegybe vájt barlangok is” – kezdte Zoli a hot! magazinnak.

Jákob Zoltán: „Minden nyaraláson épül a viszonyunk a gyerekeimmel”

A műkörömkirály hálás lehet az életnek, hogy megáldotta három gyermekkel. Hiába engedhetné meg magának, hogy elkényeztesse a gyermekeit, felelős apaként ő más utat választott.
„Minden egyes nyaraláson épül a viszonyunk a gyerekeimmel. Hétvégenként nálam vannak, hétköznap pedig én megyek el hozzájuk, és ez is volt a célom: nem akartam hétvégi apuka lenni. Nyolc éve váltam el a volt feleségemtől. Akkor mindennap a gyerekeimmel akartam lenni, ami nem volt kivitelezhető, de ma már a lehető legtöbb időt töltöm velük” – magyarázta az üzletember.

A fia neki dolgozik, és remek munkaerőnek tartja Fotó: Archív / HOT magazin

„Nem a megélhetésért kell dolgozniuk, hanem hogy aktívak legyenek”

Sok lányos apukánál viccelődnek azzal, hogy majd biztosan puskával kergeti a kérőket, ha eljön az ideje. Zoli azonban ennél jóval okosabban fogja fel ezt a témát, és igyekszik megtalálni a tökéletes egyensúlyt az engedékenység és a következetesség között.
„Aggódtam, amikor megjelentek a lányom udvarlói. Az ember mindig félti a gyermekét. Ráadásul volt olyan, aki nem is volt túl udvarias. Nehéz egy apukának a lányaival, mert mindentől félti, de közben nem zárhatja kalitkába őket, mert akkor szoronghatnak. Szerintem bátran állíthatom, hogy én vagyok az ideális apósjelölt – mosolygott Zoli. – Tudom tartani az arany középutat, hogy elkényeztetem a gyerekeimet, de nem esem át a ló túloldalára. Nincs az a habzsi-dőzsi, hogy korlátok nélkül mindent megengedek.”

Nehéz lehet sikeres apuka gyerekének lenni, hiszen külön meg kell tanulniuk, hogy nem feltétlenül abban és akkora sikereket érnek majd el, mint édesapjuk.
„A fiam nálam dolgozik, és kijelenthetem, hogy remek munkaerő, de nem azokra a babérokra tör, mint én. Például most pilótának tanul, nemsokára vizsgázik. A lányaim is keresik az útjukat, nem biztos, hogy a vállalkozásban dolgoznak majd tovább. Az a szerencséjük, mint minden tehetős családban a gyerekeknek, hogy nem a megélhetésért kell dolgozniuk, hanem hogy aktívak legyenek, ne tunyuljanak el, és ne kallódjanak a világban” – mesélte az édesapa.

Minden nyaralással egyre jobb lesz a kapcsolata a gyermekeivel Fotó: Archív / HOT magazin

A legismertebb az interneten

A magyar hírességek közül Jákob Zoli közösségi oldala rendelkezik a legtöbb követővel TikTokon: több mint egymillió ember kattint mindennap a profiljára az új tartalmakért.

További izgalmas sztárhírekért keresd a legújabb hot! magazint (Fotó: hot! magazin)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek