FÜLES

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.06.25.

Csalók ígérnek milliókat Jákob Zoltán nevében, erről ismered fel!

A magyar milliárdos követőit igyekeznek megtéveszteni azok a netes bűnözők, akik a TikTokon álprofilok mögé bújva tesznek milliós, vagy százezres ajánlatokat a rászorulóknak. Jákob Zoltán nem osztogat vagyonokat!

Jákob Zoltán hatalmasat ment a népszerű közösségi platformon azzal, hogy random választott járókelőket országszerte, akiket aztán meglepett egy-egy értékes ajándékkal, ha az illető követte őt, vagy az alapítványa oldalát. Sőt, gyakran még úgy is, hogy bár nem követték őt, de a találkozás pillanatában pótolták a hiányosságot. Éppen erre az erényére építhetnek azok a csalók, akik mára majd tucatnyi álprofilt hoztak létre a nevével. Videóikban pénzt ígérnek a regisztrációért cserébe, de valójában adathalászok, akik nem hogy pénzt adnának, inkább elvesznek a hiszékeny rászorulóktól. 

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán mindenkit figyelmeztet (Fotó: Markovics Gábor)

Semmilyen adatot ne adjanak meg...”

Jákob Zoltán egy videóban hívta fel a figyelmet az egyértelmű visszaélésekre. „Van egy Insta, egy TikTok, egy Facebook és egy YouTube fiókom. Egyetlen egy TikTok fiókom van és van egy csomó, kamu TikTok profil, amelyik az én nevemmel visszaél.

Olyat is láttam, amelyik már húszezer követőnél jár és félmillióan látták azt a videóját, amelyben helyettem ígéri, hogy ajándékokat ad annak, aki regisztrál.

 Ehhez adatokat kér. Arra kérek mindenkit, hogy semmilyen adatot ne adjanak meg akkor sem, ha rám hivatkoznak” – magyarázta követőinek a magyar milliárdos. 

A Ripost megnézte, mi történik, ha az egyik álprofilon rákattintunk a regisztrációs linkre. Azonnal ki is derült, hogy egy orbitális átverésről van szó: 

Jákob Zoltán
Ha ezt, vagy valami hasonlót látsz, nem Jákob Zoltán oldalán jársz! (Fotó: TikTok)

Mutatjuk, hogy fest a TikTok, ha rákeresel Jákob Zoltán nevére

Jákob Zoltán
Ha a követőszámnál nem 1.2 milliót látsz, menekülj! (Fotó: TikTok)

Végül, íme a videó, melyben maga a milliárdos üzletember figyelmeztet a csalókra: 

@jakob.zoli

Vigyázzatok az adataitokra!🙏🏻

♬ eredeti hang - Jákob Zoli


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek