Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

Kőgazdag Metta helyretette az udvarlóját, a rapper nem fog örülni ennek

A tehetős celebnő nincs ráfeszülve arra, hogy megtalálja leendő férjét, de válaszolt az egyéjszakás táncfelkérésre, amit az ózdi rapper intézett személyéhez. Dulin Metta jót nevetett az üzeneten.

A Kőgazdag Fiatalok tihanyi szépsége, Dulin Metta nemrég egy felettébb érdekes egyéjszakás táncfelkérést kapott a magát ózdi hősnek valló rappertől, aki Szali G néven tevékenykedik. A rappert több tehetségkutató műsor első köreiben láthattuk már, de nem jutott tovább soha. Kőgazdag Metta jót nevetett a megkeresésen.

20230911_kogazdag fiatalok_02455_MW_bulvar_MK
Kőgazdag Metta
Dulin Metta
Dulin Metta jót nevetett az ajtócsapkodásra való felkérésen, amit az ózdi rappertől kapott - Fotó: Máté Krisztián

Kedves Szali G, köszi a megkeresést, jót mosolyogtam a sajátos stílusodon!

– kezdte a Ripost-nak a tehetős celebnő, majd bevallotta: nem volt még szerencséje hozzá.

Először is, soha nem hallottam még Szali G-ről. Ez persze nem vesz el az ő értékéből, engem sem ismert mindenki és én sem ismerhetek mindenkit, ez így is van jól” – szögezte le Metta, aki azonban a rapper üzenetét nem találta meg.

Szeretném leszögezni, hogy miután 30-35 ismerősöm küldte el sírva nevetős fejek kíséretében a felkérést, megnéztem a bejövő üzik mappáját, amit nem szoktam olvasni, de nem találtam tőled az üzenetet” – osztotta meg a TV2 reality sztárja, aki el kell, hogy szomorítsa az előadóművészt.

Kőgazdag Metta
Dulin Metta
Dulin Metta elmondta, hogy keres a férjet, vagy szeretőt - Fotó: Dulin Metta

Dulin Metta udvarlója még várhat

A celebnő ugyan keveset beszél a magánéletéről, de eddig is tisztázott volt a kérdés, hogy megállapodna-e egy komoly kapcsolatban? Mint kiderült, szeretőt sem keres.

Kedves Szali G, nem tudom hány gazdag pasival volt eddig dolgod, hogy tudd, mire jók és mikre nem. Férjet nem keresek, szeretőt még annyira sem. Remekül elvagyok a kis saját világomban, ugyan paprikás krumplit is zseniálisan tudok főzni” – osztotta meg Metta, aki viszont örül, hogy a rapper cáfolja az utálkozóit.

Viszont köszi, hogy megcáfoltad az internetes utálkozókat, akik szerint engem soha, senki még bottal sem piszkálna meg. Egy jelentkező ezek szerint már van!” – mondta Metta, aki jelenleg is egy hétfős baráti társasággal repült el nyaralni, sőt még delfinekkel is úszott, amiről hamarosan beszámol.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek