Létrehozva: 2024.08.28.

Dulin Metta táncfelkérést kapott az ózdi rappertől

A tehetős reality celeb szívét nem könnyű megszerezni, sőt elég sokat kell hozzá tenni. Dulin Metta új hódolója úgy véli, ő lehetne a gengszer szerető a celebnő fényűző életében.

Dulin Metta köztudottan elég fényűző életet él ahhoz, hogy kedvére szerint válogathasson a férfiak között. A Kőgazdag Fiatalok szereplője nem tagadja, alap elvárás nála, hogy leendő párja rendelkezzen saját egzisztenciával és képes legyen egy családot fönntartani, sőt az sem árt, ha a szerencsésnek van némi ízlése is. Rengeteg "megkeresést" kap a reality sztár, sőt a minap egy ózdi fenegyerek is bejelentkezett a szívéért.

Kőgazdag Metta
Dulin Metta
Kőgazdag Metta táncfelkérést kapott az ózdi rappertől (Fotó: Dulin Metta)

Az ózdi rapper egy táncot kér csak

Nemrég észrevettük, hogy egy ózdi rapper, ismertebb nevén Szali G bejelentkezett Mettánál, miszerint "felkérné egy táncra". A rapper több tehetségkutató műsort is megjárt, többek között a Sztárban Sztár leszek!-et is, azonban nagyobb sikereket nem ért el, élő adás előtt kiesett. Bevallása szerint ugyan szegény, de Mettának meg tudná adni azt, amire a rapper szerint szüksége lehet.

Szia Kedves Metta! Láttam, hogy gazdag férfiakkal szeretsz ismerkedni. Ezek a férfiak csak férjnek jók. A vad szeretők a gettóból származnak. Én, mint szegény ózdi gettós legény, szeretnélek angyalként kényeztetni egy napon át megállás nélkül, aztán ha átadtam mindenemet, ami bennem volt, érzékeny búcsút vennénk egymástól” – kezdte üzenetébe a gengszter rapper, aki csak egy napot szeretne a celebtől. „Nem kérném, hogy paprikás krumplit egyél velem egy életen át, nekem is és neked is kellemetlen volna. De egy napig az enyém lehetnél” – szögezte le Szali, aki pajzán választ vár vissza, ha Metta nyitott az udvarlásra.

Szép napot kívánok neked, ha felkeltettem az érdeklődésed, várom a pajzán válaszodat

– írja üzenetében.

Szali G
Dulin Metta nem biztos, hogy kielégítő válasszal tud szolgálni az ózdi rappernek (Fotó: Facebook)

Dulin Metta nem keres partnert

Kőgazdag Metta jelenleg nyaral, így megkeresésünk nem ért célba, ugyanis ki van kapcsolva a telefonja, azonban a celebnő már megosztotta velünk korábban, hogy nem nyitott csak úgy az ismerkedésre, sőt egy titkos hódolója is lehet.

Szeretek egyedül lenni, jó társaság vagyok magamnak. Igénylem is, hogy csak úgy a kis saját világomban legyek” – mondta korábban Metta, aki feltehetőleg randizgat is.

Írtam, vagy mondtam olyat valaha, hogy egyedül vagyok? Nem

– szögezte le alig fél éve a celebnő.

Dulin Metta nem mindennapi táncfelkérést kapott a gettós szeretőtől (Fotó: Facebook/Szali G)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek