Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.

Dubajban kezdene új életet a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Dulin Metta a Nagy Ő című társkereső műsorban tűnt fel először, majd a TV2 valóságshow-jában pillanthattak be jobban az életébe a nézők. Azt már jól tudjuk, hogy a Kőgazdag Fiatalok egyik szereplője sem veti meg a luxust, így nem csoda, hogy Dubajba is szívesen járnak. Sőt, Metta azt is elárulta, hogy már megtervezte a költözést is.

A Kőgazdag Fiatalok szőkesége, Dulin Metta, ha nem a balatoni otthonában vagy kirándulással tölti az időt, akkor általában elutazik valahová, lehetőleg valamilyen meleg helyre. A TV2 sztárja Dubajban is járt már többször, amit különösen szeret, annyira, hogy akár ki is költözne. Metta most lapunknak mesélt arról, hogy mik a tervei és hol képzeli el a jövőjét.

Kőgazdag Fiatalok Metta
A Kőgazdag Fiatalok szereplője, Metta külföldi életről álmodik (Fotó: Dulin Metta)

Metta már többször is mesélt arról, hogy igazi természetbarát, így nem meglepő, hogy ez az utazásai során is fontos szempont, bár az Egyesült Arab Emírségek nagyvárosáról nem éppen ez jut eszünkbe, de ő erre is talált megoldást.

Ha utazok, akkor is azt veszem elsősorban figyelembe, hogy hol van szép természet, ami furcsa lehet, mert rengeteget járok Dubajba, ami alapvetően egy nagyon városi környezet. De én már ott is megtaláltam magamnak, azokat a kis részeket, ahol tényleg van természet és azokat is bejárom

 – mesélte a TV2 sztárja.

Sőt, a csinos celebet annyira megfogta ez a város, hogy egyszer már majdnem oda is költözött és az sincs kizárva, hogy a későbbiekben még valóban ott fog élni:

Nekem egyszer már majdnem tényleg nyélbe ütődött az, hogy kiköltözöm Dubajba. Ott az egyik, amit nagyon szeretek, hogy ha végigsétálok hófehér zokniban az utcán, akkor fehér marad a zoknim, olyan nagy a tisztaság. Nem mondom, hogy Dubajban minden tökéletes és nem véletlenül van az a mondás, hogy ott sincs kolbászból a kerítés, mert vannak dolgok, amik nem úgy működnek, ahogy kellene, de a tisztaság az nem említhető egy lapon az itthonival.

„Bár végül úgy alakult az életem, hogy itthon maradtam, nem tartom kizártnak, hogy egyszer kiköltözöm. Nem csak a tisztaság, hanem az időjárás miatt is, mert nagyon szeretem az ottani meleget” – tette még hozzá.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja Európát sem zárja ki

Metta persze igyekszik azt is figyelembe venni, hogy a családjához közel lehessen, ezért nem biztos, hogy az Emírségek lesz a legideálisabb választás számára. Így egyelőre még csak abban biztos, hogy Európa melyik részére nem szeretne menni.

De még az is lehet, hogy egy kicsit közelebbi helyet választok, ha külföldre költözöm, mert az édesanyám és a nagymamám Magyarországon lakik, az pedig nagyon fontos nekem, hogy láthassam őket. Onnan pedig sokkal hosszabb hazarepülni, mint mondjuk Spanyolországból, vagy valamelyik másik melegebb európai országból. Az viszont egészen biztos, hogy északra nem indulnék el, mert engem egyszerűen megdermeszt a hideg, és ha odaköltöznék, szerintem egész nap csak a hősugárzót átölelve ülnék a lakásban

 – mesélte nevetve.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek