Létrehozva: 2024.08.19.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja elárulta: ilyen férfira vágyik

Dulin Metta először A Nagy Ő című társkereső műsorban, majd a TV2 polgárpukkasztó realityshowjában tűnt fel. A Kőgazdag Fiatalok szőkesége úgy tűnik eddig nem találta meg a szerelmet, de az elvárásait nem adja lejjebb. Metta most lapunknak elmondta, milyen az a férfi, aki egyáltalán labdába rúghat nála.

A TV2 Kőgazdag Fiatalok című műsorának sztárja, Dulin Metta ugyan a műsor alatt is próbálkozott a társkereséssel, de úgy tűnik eddig nem járt sikerrel. Ettől függetlenül persze a csinos celeb nagyon boldog és nem érzi úgy, hogy szüksége lenne bárkire, ami miatt az elvárásai is igen magasak. Van néhány konkrét kritérium is, aminek muszáj megfelelnie annak a pasinak, aki meg akarja hódítani a szívét. Sőt, most azt is elárulta mik ezek.

Kőgazdag Fiatalok Metta
A Kőgazdag Fiatalok sztárja elárulta milyen az a pasi, akivel el tudja képzelni a közös jövőt (Fotó: Dulin Metta)

Metta egy igen erős független nő, így nincs szüksége arra, hogy mindenképpen legyen mellette valaki, ennek ellenére vágyik rá, hogy olyan kapcsolatban éljen, ahol igazi nő lehet:

Meg lehet engem ezért kövezni, de nekem nagyon fontos egy férfinek az anyagi helyzete. Mert ha jóval az alatt az életszínvonal alatt éli az életét, mint én, az neki is kellemetlen és persze nekem is. Szerintem ezt nem lehet összeegyeztetni úgy, hogy ez ne szüljön feszültséget, akár csak belül is. Illetve nekem is kell az, hogy fel tudjak nézni egy férfira, hogy ő egzisztenciálisan magasabb szinten tart mint én. Úgyhogy ha pontosan akarok fogalmazni, ne is hasonló szinten legyen mint én, hanem legyen néhány lépcsőfokkal felettem. Persze, ez az én egyéni preferenciám. De szerintem egy férfinak is rossz az, ha én keresem a több pénzt.

„Emellett hiszek is egy kicsit a klasszikus férfi-női szerepekben, hogy igenis az én feladatom az, hogy otthont teremtsek, rend és tisztaság legyen és finom meleg étel az asztalon. Azt gondolom, hogy egy férfinek nem dolga a lakásban takarítani,  rendet tartani. Tehát az, hogy saját magára igényes legyen, tiszta legyen a körme, mindennap zuhanyozzon és ápolt legyen, az természetesen az ő dolga és az alap. De az, hogy kitakarítsa maga után a fürdőszobát vagy a WC-t, szerintem abszolút a nő dolga egy kapcsolatban. Viszont ő keresse a több pénzt és ő vigyen el nyaralni, ne én őt” – egészítette ki.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja igazi természetbarát

Bár kevesen gondolnák elsőre a TV2 csinos fiatal sztárjáról, de imád a szabadban időt tölteni, kirándulni. Sőt akár még a szemétszedésnek is nekiáll, ha látja, hogy idegenek nem vigyáznak a környezetükre. Így talán érthető, hogy kiemelten fontos számára, hogy a párja is hasonlóan gondolkozzon:

Nekem nagyon fontos a párválasztásnál az, hogy a szabadidőnket azonosan szeressük eltölteni, tehát, hogy szeressen kerékpározni, szeresse a természetjárást, és az aktív életet. Én is szoktam pihenni, ha elmegyek nyaralni egy tengerpartra, de például ha elrepülök Görögországba, akkor meg akarom nézni az olyan elrejtett partokat, ahova csak egy 15-20 perc kőkemény túrával lehet eljutni. Nagyon fontos, hogy a társam ugyanígy gondolkozzon ezekről a dolgokról és ő is legyen nagyon aktív. Azt gondolom, hogy ha nem tudjuk úgy eltölteni a szabadidőnket, ami mindkettőnket feltölt, akkor ott nincs meg az összhang és nem passzolunk eléggé egymáshoz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek