Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző

Létrehozva: 2024.07.29.

Mikes Anna már nem takargathatja: Krausz Gábort ölelve mutatta meg

Csak úgy záporoznak a gratulációk.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor az ország kedvenc szerelmespárja. Ó, micsoda gyönyörű, varázslatos, tündérmesébe illő szerelmi történet áll mögöttük! Ó, hány nő álmodozott már arról, hogy vele is megtörténik az a csoda, amit most Mikes Anna átél! Szerencsére azonban mindketten nagyon alázatosak, éppen ezért azóta is egy ország csodálja a szerelmüket, és mindenki szurkol nekik. Most pedig megható fotót tettek közzé. 

Krausz Gábor és Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor nagyon szeretik egymást 

Krausz Gábor egy megalázó és fájdalmas váláson van túl. Az egész ország azon csámcsogott, hogy felesége egy másik férfi miatt hagyta el, neki azonban erősnek kellett maradnia, és meg akarta mutatni a világnak, hogy a padlóról is fel lehet állni. Ezért vállalta el a Dancing With the Stars felkérését, és ezért kezdett táncolni. A tánc terápiás hatásáról már sokan beszéltek, Gábor azonban más ajándékot is kapott: rátalált a szerelem.

Mikes Anna és Krausz Gábor sokáig titkolta a szerelmét a nyilvánosság előtt, mert Gábor nem szeretett volna ugyanabba a hibába esni. Csak akkor szerette volna felvállalni Annát, ha már biztos abban, hogy ő élete szerelme. Nem sokkal a csodás győzelem után azonban nyilvánosságra hozták, hogy együtt vannak, és boldogabbak, mint valaha. A szerelmesek most ismét együtt mentek el nyaralni, ahol sok kalandban részt is vettek. Most Anna éppen arról posztolt, hogy a vízi sportokat is kimaxolták, többé azonban nem tudja eltakarni, hogy mennyire boldog. 

 

Olyan csodálatos, ragyogó boldogság sugároz belőlük, hogy aki csak rájuk néz, elmosolyodik. Éppen ezért nem is meglepő, hogy özönlenek a gratulációk. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek