Létrehozva: 2024.07.28.

A héten gyászoltak a sztárok, ezek voltak a legolvasottabb bulvárhírek!

Ezekről a sztárhírekről beszélt mindenki a héten.

Nem volt könnyű hete a hazai sztárvilágnak, ugyanis többen gyászolnak, sokaknál feketeségbe borult minden. Az ország egyik leghallgatottabb rádiósa tragédia miatt nem ment be dolgozni, míg Katus Attila is összeroppant a gyásztól. Budapest legismertebb cukrásza elhunyt, amit a lánya jelentett be. Ezen kívül Kulcsár Edina titkairól is lehullt a lepel, míg Gáspár Evelin hatalmas változáson ment keresztül. Ezek voltak a hét legbeszéltebb történetei a Riposton!

LOFI5542
Gyászol Bochkor Gábor - Fotó: Löffler Péter

Gyászol Bochkor

Hétfőn rendhagyó módon Bochkor Gábor, az ország egyik leghíresebb reggeli rádiósa nem jelent meg a munkahelyén. Mint kiderült, nem véletlen, ugyanis édesanyja elhunyt. A rádiós érhető módon maradt ki a munkából, sőt mindenkit meglepett a tragédia. Gyászidőszak veszi kezdetét.

Lehullt a lepel

Sudár Bianka, azaz Csuti kedvese betoppant az üzletember életébe és sikerült jó irányba húznia azt válása után. Bianka osztotta meg az egykori házaspár macskájáról azt, hogy már a szüleinél él a cica egyéb okok miatt, amik Kulcsár Edinához is köthetőek. Csuti kedvese lerántotta a leplet Edina titkáról.

Gyászol a világbajnok sportoló

Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló osztotta meg a szomorú hírt, miszerint szeretett nagypapáját elvesztette. Igazán szoros kötelék volt köztük, így nem meglepő, hogy Attila összeroppant a gyászban.

Elhunyt a legendás cukrász

Szerdán érkezett a hír, miszerint az ikonikus Fischer cukrászda alapítója és megálmodója, Fischer Aurél elhunyt. A lánya jelentette be a tragikus hírt, ami sokakat megviselt.

Győzike lánya rákapott a plasztikára

Gáspár Evelin nem kis átalakuláson megy keresztül jelen pillanatban is, ugyanis a jelek szerint egyre többet jár sebészhez, hogy külsejét formálja. Most az ajkait töltette fel, amik valóban komoly méretet öltöttek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek