FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.23.

"Amikor ideköltöztem..." – Csuti kedvese lerántotta a leplet Kulcsár Edina titkáról

Olyan titokra derült fény, ami már évek óta foglalkoztatja a szépségkirálynő rajongóit. Csuti kedvese, Sudár Bianka azonban most lerántotta a leplet arról, amiről már egy ideje nem beszélt Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina csinálhat bármit, a netezők többsége árgus szemekkel figyeli, s bizony megvan a véleményük arról, milyen döntéseket hoz az egykori szépségkirálynő. Bár valójában semmi közük hozzá, de azért is bírálták, mert annak idején kilépett a házasságából, és új életet kezdett G.w.M mellett. Az a szakítás-új szerelem kombó alaposan felkavarta egyébként az állóvizet, hiszen nem csak a gyerekek sorsára voltak kíváncsiak a rajongók, de arra is, hogy a többi közös vállalásnak mi lesz a sorsa. Ilyen volt például az a cica is, akit még Csutival közösen neveltek.

Kulcsár Edina
Fotó: Vadnai Szabolcs
Kiderült, mi lett Kulcsár Edina cicájának a sorsa

Csuti kedvese rántotta le a leplet Kulcsár Edina titkáról

Biztosan sokan emlékeznek Joy-ra, a cicára, aki mindennapi szereplője volt anno Edina és volt férje közösségi oldalának. A válás után viszont eltűntek a posztok a macskáról, csak annyit lehetett tudni, hogy végül Csutinál maradt a közös otthonban. Nos, elmondjuk, hogy már ott sincs, ugyanis a házi kedvenc nem érezte túl jól magát már ott sem... De az üzletember kedvese, Sudár Bianka kicsit jobban részletezi ezt:

Joy a szüleimnél van már egy éve. Amikor ideköltöztem, alig jött ki a gardróbszekrényből, nagyon félt szinte minden embertől, és sosem ment ki a kertbe.

„Anyáéknál meg igazi vadmacska lett. Imád ott lenni, minden egyes nap fog egy madarat vagy egeret, és lerakja az ajtó elé. Sokkal jobban érzi magát, és az emberekhez is teljesen máshogy viszonyul” – fogalmazott Bianka az Instagram-oldalán, időközben pedig Edina is válaszolt a cicával kapcsolatos kérdésre a saját fotója alatt. Valaki ugyanis azt nehezményezte, hogy míg Joy-ról lemondott, addig egy új cicát bevállalt a gyermeke születése előtt. 

Egy válásnál sok, nehéz döntést kell meghozni, többek között olyat is, hogy egy macskának a megszokott környezetében a jobb, vagy a bizonytalanban és a folyamatos költözésben. Tényleg nagyon csodás, ha az ember tud a mérhetetlen fájdalmában is felelősségteljes döntést hozni, és nem azt nézni, hogy neki mi a jó, hanem annak a szegény macskának

 – fogalmazott Edina. 

sudár bianka
Fotó: Instagram

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek