Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Hoppá: Új taggal bővült Kulcsár Edina családja

Kulcsár Edina családjához hosszú idő után egy kiscica került, akiért már most odáig vannak a gyerekekkel. Így már három kedvence van a családnak.

Sok embernek az az álma, hogy nagy családja legyen, egy kutyával és gyerekekkel. Ez a vágyálom Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk részére már a mindennapok része. Hiszen a sztárpárnak a boldog gyermekeik mellett két cane corso fajtájú kutyájuk is van, aki gyakran élvezik ki, hogy a hatalmas kertben mozoghat.

Kulcsár Edina férje
Kulcsár Edina és G.w.M is imádja "kis" kedvenceiket (Fotó: Szabolcs László)

Hosszú idő után újra lett cicája Edinának

Bár Edináék minden állatot és magát a természetet is imádják, de ha választani kellene az üzletasszony macskás típusnak mondaná magát, hiszen korábban is volt már cicája. Nagy örömére egy kirándulásuk alkalmával örökbe fogadtak egy kiscicát, így sikerült betölteni azt a kis űrt az életében.

Ott volt ez a picike tünemény, akivel egyszerre szerettünk egymásba. Végül, hogy került hozzám, az egy hosszabb történet. Mindenesetre nagyon hálás vagyok a férjemnek, aki hosszú idő után rábólintott, hogy legyen cicám. Persze az állatparknak is, hogy eddig is gondját viselték ennek a kis csodának

 – mondta a videóban Edina. Így most már két kutya és egy kis macskával bővült a családjuk.

Egy éve került Kulcsár Edina családjába első kutyájuk

Egy évvel ezelőtt a kis Amara mellett Jin, a kan cane corso is megérkezett Kulcsár Edináékhoz. G.w.M szerint egy égből kapott jel hatására fogadta magukhoz, pedig sosem állt nagy kutyás hírében. Sőt a rapper fiatalon még félt is tőlük, de családapaként teljesen megváltozott ez a szemlélete.

„Nagyon szerettem volna egy cane corsót, hónapok óta nézegettem őket. Kiírtam egy posztot, aminek hatására egy kedves hallgatóm jelentkezett, hogy náluk vannak kölykök. Amikor megérkeztem a helyre, beléptem a kutyusokhoz, ő volt az egyetlen, aki azonnal odajött hozzám. Érdekesség, hogy a fotókon amúgy is őt néztem ki, első látásra szerelem volt"mesélte korábban a hot! magazinnak G.w.M.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek