Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.07.10.

„Egy állat vagy” – elképesztő, amit a kamera előtt művelt a várandós Kulcsár Edina

A sztármami videóját látva még a követőinek is tátva maradt a szája.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, Kulcsár Edina jelenleg a negyedik gyermekével várandós, a csöppség férjével, G.W.M-mel a második közös gyermekük.

LB_20240426_szepseg_0020
Kulcsár Edina még az óriási terespockjával is képes mindenre Fotó: Ladóczki Balázs

Az egykori szépségkirálynő így, – ha lehet ilyet mondani – már igazán rutinos kismamának számít és hatalmas terhespocakja ellenére is igyekszik mindent megcsinálni. Ennek része a rendszeres sportolás is, még ha persze jóval kisebb intenzitással is, mint azt korábban tette.

Erről most meg is osztott egy videót az Instagram-oldalán, amelyen különféle tornagyakorlatokat végez, az edzésben pedig legkisebb gyermeke, Amara is a segítségére volt.

Mostanában jógázni szoktam leginkább, de van, amikor újra kell tervezni, mert az adott élethelyzet megköveteli. Teljesen őszintén, korábban ilyen esetekben inkább nem is edzettem, mert azt hittem, nincs B opció, de mára teljesen beleszoktam a 3 kisgyerekes anyuka szerepébe, és meg kellett tanulnom, teljesen spontán, higgadtan kezelni a váratlan szituációkat. És ez nem csak az edzésre érvényes, hanem mindenre, viszont a mozgás sok más területen segít mind mentálisan, mind fizikailag, főleg ekkora pocakkal

– írta a videóhoz a sztármami, amit látva követői teljesen elképedtek.

Kulcsár Edina teljesítménye mindenkit ledöbbentett 

Kulcsár Edina rajongói ugyanis nem győzik kifejezni csodálatukat és megdöbbenésüket is a modellt  látva, többen is megjegyzik a kommntek között, hogy elképesztő, hogy ekkora pocakkal is képes ilyenekre, főleg úgy, hogy közben még a többi gyerkőcről is gondoskodnia kell.

„Én meg örültem ha le tudtam hajolni felvenni a cipőmet, terhesen ekkora pocakkal”

„Le a kalappal. Minden tiszteletem”

„Kitartásod határtalan. Egy állat vagy, én meg itt sírok, hogy két gyerek mellett nem lehet tornázni”

„Őszintén becsüllek, egyáltalán azért hogy edzel várandósan, a másik hogy Amarával együtt, egyáltalán nem lehet egyszerű és az emelgetések is már az utolsó hónapban....csoda vagy”

– írták mások mellett a videóhoz, amit IDE kattintva te is megnézhetsz. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek