HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.09.

"Idősebb is, meg fiú is" - Kulcsár Edina elárulta, otthon ki a főnök

Ismételten meglepte követőit az egykori szépségkirálynő. Kulcsár Edina ezúttal kislányát okította arról, hogy kisfiának azért mert idősebb és fiú, több dolgot enged meg.

Kulcsár Edina nem áll távol attól, hogy egy-egy elszólásával meglepetést okozzon a követőinek. Nos, most sem történt másként... G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal való kapcsolata óta Edina vállalja, hogy a roma szokások szerint él, amit ő önként és büszkén vállalt fel. Most kiderült, lányát is a konzervatív értékeket szerint neveli.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina már negyedik gyermekével terhes, élete nagy részét kitölti az ő nevelésük Fotó: Ladóczki Balázs

Kulcsár Edina másképp neveli lányait, mint fiát

Ezúttal kislányának tett kijelentése verte ki sokaknál a biztosítékot. A Redditen jelent meg az a videó, ahol Edina saját otthonában beszélget kislányával. Az egykori szépségkirálynő gyermeke épp arról panaszkodik neki, hogy bátyja Medox azt mondja, ő a főnök. Anyukája ezt pedig meg is erősíti.

Ez így is van. Idősebb is, meg fiú is.

A kislány ezután azt szeretné tudni, hogy akkor ő is lehet-e főnök a saját szobájában, amire a modell csak a fejét rázza. Ez a kiváltság ugyanis csak a kisfiúnak jár.

Kulcsár Edina és G.w.M együtt vásárol, de a férfi szabja meg, mit

Edinának eleinte kihívást okozott beilleszkedni új családjába. G.w.M roma származása miatt új szokásokat kellett megtanulnia. Mivel párja szereti, ha tartják a hagyományokat, Edina élete sok területen megváltozott. Többek között férje azt is meghatározza neki, hogy milyen ruhákat viselhet, és milyeneket nem szabad neki. Korábbi ruhatárát is együtt nézték át. Tiltólistás a túl rövid szoknya, nadrág és az áttetsző ruhák. Épp ezért legtöbbször együtt járnak vásárolni, hogy a férfi rögtön jóvá is tudja hagyni azokat a ruhákat, amiket a modell megvásárolna. Edina még listát is kért arról, hogy milyen szabályokat tartson be. 

G.w.M is alfahímnek tartja magát

A rapper szerint is nagyobb felelőssége van a férfiaknak, mint a nőknek. Korábban a Palikék világa by Manna műsorában beszélt arról, hogy neki, mint férfinak mik a feladatai. Elmondása szerint az alfahím – azaz az ő – feladata a családban lévő összes nő háztartásáról gondoskodni. Eszerint nem csak a saját, de a nagymamája, anyukája, sőt a húga ügyeit is ő intézi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek