A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.08.

Dobrády Ákos élete teljesen megváltozott kisfia érkezésével

A TNT frontemberének életében az apaság vette át az első helyet a munka előtt. Dobrády Ákos mesélt arról, milyenek a mindennapok és szeretnének-e kistestvért Bende Mórnak.

Dobrády Ákosnak pár éve nagy álma vált valóra, amikor is édesapa lett. A TNT énekese korábban elmondta, hogy a párja mellett volt végig a szülőszobán. Azóta elszaladt az idő, hiszen a kis Bende Mór az idén már hároméves lett.

Dobrády Ákos
Dobrády Ákos kisfia már hároméves (Fotó: Zsolnai Peter)

Az énekes nemrég a Mokkában mosolyogva mesélt arról, hogy kisfia milyen barátságos és okos. 

„Nagyon nyitott kissrác, a személyiségjegyei szépen kezdenek megmutatkozni, azt mondják, rám hasonlít jobban. Nagyon szereti a társaságot, az embereket, mindenkivel szóba elegyedik. Ha kimegyünk a játszótérre, a felnőtteket, gyerekeket egyaránt leszólítja” – mesélte büszkén a TNT énekese. 

Dobrády Ákos szerint ő is sokat változott az apasággal, mert elmondása szerint sokat faragott az énközpontúságából. Ezért is élvezi, és szereti annyira a családi életet, és reggeleket, amit kisfiával indít. Istenes László arra is rákérdezett, hogy Bende már elég nagy, így gondolkodtak-e már kistesóban.

Ha nem is tudatos, de mindennapos téma nálunk, hogy szeretnénk még egy gyereket. Inkább úgy vagyunk vele, ahogy a Bende is jött, ha jönnie kell a kistesónak, akkor jön ő is. Persze gondolkozunk, főleg azon, hogy az ember megpróbálja menedzselni az életét egy gyermekkel, akkor végigfut az agyán, mi van, ha kettő van, vagy akár három lenne, az hogy működne

 – mondta Dobrády Ákos.

_GLB5844
Dobrády Ákosnak néha nehéz összeegyeztetni az apaságot és a munkát (Fotó: TÓTH IMRE)

Néha problémás az egyeztetés Dobrády Ákosnak

Dobrády Ákos elmondta, hogy nem mindig könnyű a munkáját és az apaságot összeegyeztetni, de a párjával mindent meg tudnak beszélni. Ennek ellenére mindig izgatottan várja, hogy hazaérjen egy-egy fellépés után. 

Az egyeztetés nagyon fontos és néha problémás is, amikor nagyon sokat dolgozom, az egy kicsit lelkileg is megvisel, hogy keveset láthatom a gyermekem. Amikor meló van, azért az ember próbál odafigyelni, hogy időt tudjon tölteni a családjával!” – zárta a beszélgetést az énekes.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek