Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.25.

Itt az igazság: Ezért költözött Szicíliába az Operettszínház sztárja

A színésznő egy hete jelentette be, hogy a maffia hazájában kezdenek új életet. Dancs Annamari most elárulta, miért is vásároltak új otthont a dél-olaszországi szigeten.

Pár hete robbant a hír, hogy Dancs Annamari és szerelme sorsfordító döntést hozott. A 43 éves díva és férje, László összepakolt és meg sem álltak Szicíliáig. Mint kiderült, a maffia bölcsőjének emlegetett olasz szigeten új életet szeretnének kezdeni. Az Operettszínház sztárja a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.

Dancs Annamari
Dancs Annamari és férje Szicíliában vásárolták meg álmaik otthonát Fotó: Szabolcs László

Nemrég egy részletes beszámolóban mesélt arról, hogy valójában kétlaki életet fognak élni és ingáznak Dunakeszi és Taormina városa között. Azonban még nem tudják élvezni a hamisítatlan dolce vita életérzést, mert még van dolguk a házzal. 

„Sziasztok, üdv mindenkinek innen Szicíliából, ahol csodás napokat töltünk, ugyanis vetünk egy lakást a férjemmel!”

Nagyon sokan írtatok, hogy akkor most kiköltöztetek és nem látunk? Nem, szó sincs erről, hanem itt is lesz egy otthonunk, csakúgy mint Dunakeszin és már most nagyon szeretjük. Izgalmas napjaink vannak, és tényleg nagy kalandba vágtunk a fejszénket, mert felújítunk. Járjuk a tüzépet, meg activity-zünk mindennap, hogy elmagyarázzuk, éppen milyen cementre van szükségünk. De nagyon élvezzük az ittlétet, majd a gyerekeinknek és a családunknak akarunk egy olyan otthont teremteni, ahol ők is jól érzik majd magukat

 – mesélte az Operettszínház sztárja.

Férje segített visszatalálni Dancs Annamarinak önmagához

A véletlennek köszönhetik, hogy egymásra találtak férjével, azonban korántsem volt könnyű a kezdet. De kitartó udvarlás után végül sikerült meghódítania Lászlónak Annamarit.

„Én akkor ott voltam egyedülálló anyaként az egyéves kisfiammal, új életet kezdve, és nem tudtam, ki lesz az, aki majd a szívébe zár. Eltartott egy ideig, míg meghódított. Önbizalommal teli, határozott lány voltam korábban, akinek a tökéletesnek tűnő élete nagy fordulatot vett. Anyaként, nőként ezt nem volt könnyű megélni. A válásom is hosszan tartott. De a férjem mellett újra visszataláltam önmagamhoz, és ezért örökké hálás leszek neki” – mondta korábban a hot! magazinnak a művésznő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek