Létrehozva: 2022.12.14.

Karácsony előtt kapta a lesújtó hírt a TV2 sztárja

Jósa Tamás tudta, hogy nem lesz könnyű, de erre azért nem számított.

Szerző Angie

Ahogy a Ripost korábban megírta, Jósa Tamást százezrekkel rövidítették meg egy csalással. 

Fotó: TV2

A Sztárban sztár leszek! versenyzője a bosszankodáson túl megtette a megfelelő lépéseket, ám most kiderült, mindez eddig nem vezetett eredményre. 

„A bank szerint bonyolultabb a helyzet, mint gondolom, szóval nagyon úgy fest, hogy nem, vagy csak nagyon nehezen fogom visszakapni a pénzemet, aminek nem örülök. Nem is az összeg miatt, csak az elv miatt zavar inkább, hiszen mindez nem az én hibámból történt” – mondta Tamás, aki bár mindig résen van, mégis átvágták. 

„Csomagot vártam, így amikor a vámkezelőtől érkezett egy üzenet, nem gyanakodtam. Befizettem az 520 forintot. Másnap megnyitottam az online bakfiókomat és azonnal feltűnt, hogy közel háromszázezer forintom eltűnt. Valakik Apple Pay fizetésekkel szépen lecsapolták a számlámat, amiről nem kaptam jelentést. Azonnal megtettem a szükséges lépéseket: a rendőrségnél és a bankomnál is bejelentést tettem. Azt ígérték, hogy kivizsgálják az ügyemet és hamarosan jelentkeznek, de még semmi nem történt” – árulta el korábban a Sztárban sztár leszek! énekese, aki még most is szeretné visszaszerezni a pénzét. Az énekest egyébként nem először találták meg csalók.

„Nemrég az MVM-től kaptam egy levelet, hogy fizessem ki a tartozásomat. Nos, nem volt tartozásom, mivel soha nem is álltam szerződésben velük. Nem sikerült a csalóknak bepalizni, de nem sokon múlt. Minden ismerősömnek szóltam, hogy figyeljenek oda, mert mostanában gyakoriak az ilyen csalások” – tudtuk meg Jósa Tamástól. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek