Létrehozva: 2022.10.20.

Százezrekkel rövidítették meg a TV2 sztárját

Jósa Tamás igyekszik nem a bosszantó dolgokra koncentrálni.

Szerző Angie

Jósa Tamás eddig nagyon jól szerepel a Sztárban sztár leszek! harmadik szériájában, pedig  néhány bosszantó dolog elterelhetné a figyelmét a felkészülésről. A Ripost megtudta, épp a verseny előtt több százezer forintot loptak el a bankkártyájáról, most pedig a dereka is teljesen beállt.

Fotó: TV2

„Csomagot vártam, így amikor a vámkezelőtől érkezett egy üzenet, nem gyanakodtam. Befizettem az 520 forintot. Másnap megnyitottam az online bakfiókomat és azonnal feltűnt, hogy közel háromszázezer forintom eltűnt. Valakik Apple Pay fizetésekkel szépen lecsapolták a számlámat, amiről nem kaptam jelentést. Azonnal megtettem a szükséges lépéseket: a rendőrségnél és a bankomnál is bejelentést tettem. Azt ígérték, hogy kivizsgálják az ügyemet és hamarosan jelentkeznek, de még semmi nem történt” - árulta el a Sztárban sztár leszek! énekese, aki szeretné visszaszerezni a pénzét. Tamás egy hasonló „támadást” kicselezett nemrég, de csak kevésen múlt.

„Nemrég az MVM-től kaptam egy levelet, hogy fizessem ki a tartozásomat. Nos, nem volt tartozásom, mivel soha nem is álltam szerződésben velük. Nem sikerült a csalóknak bepalizni, de nem sokon múlt. Minden ismerősömnek szóltam, hogy figyeljenek oda, mert mostanában gyakoriak az ilyen csalások” - tudtuk meg Jósa Tamástól, aki a bosszantó helyzetektől is feszültebb, sőt jelenleg gyógytornász segítségére szorul.

„Edzőterembe járok, hogy kiengedjem a gőzt és karbantartsam magam, de úgy tűnik sikerült rosszul mozdulnom, mert teljesen beállt a hátam. Szerencsére a gyógytornász barátom segít, így biztos, hogy nem lesz semmi gond vasárnapra. Egyébként sem kell majd ugrálnom a színpadon, hiszen Plácido Domingóként elég, ha nagyot énekelek” - fejezte be viccelődve Jósa Tamás. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek