Létrehozva: 2022.11.17.

"Mi lesz, ha Márkkal is szétmentek?" - Kulcsár Edina választ adott a kérdésre

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán válaszolt a rajongói kérdéseire.

Szerző Ripost

Kulcsár Edina szakítása alaposan felborzolta a kedélyeket még év elején. Csutival zátonyra futott a házasságuk, azonban derült égből villámcsapásként az új szerelem is belépett az életébe, G.w.M személyében. Az egykori szépségkirálynő azóta boldogabb, mint valaha, arról nem is beszélve, hogy a rapperrel közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Bár rengeteg kritikát és bántást kaptak az utóbbi hónapokban, a kapcsolatuk állja a sarat. Olyannyira, hogy Edina a minap rajongói kérdésekre is válaszolt, még azokra is, amelyek eléggé kényes témát feszegettek.

"Mi lesz, ha Márkkal is szétmentek? Egyedül maradsz három gyerekkel? Sose tudni, mit hoz a sors ugyebár..." - írta valaki a kismamának.

Ha mindig az aggodalmaink árnyékában élnénk, nem létezne boldog élet.  Csak az örök kétely, ami megbetegítene. Én nem agyalok ilyeneken, csak akkor foglalkozom problémákkal, ha szemtől szemben találkozom velük, de nagyon kevés esélyt látok arra, hogy ilyen bekövetkezne

 - fogalmazott Kulcsár Edina.

 

"Itthon leszek a babával"

A kismama azt is kifejtette a közösségi oldalán, hogyan tervezik szerelmével a nagycsaládos életet.

A szerelmemmel vagyok, vagy a gyerekekkel, vagy ami a legjellemzőbb, hogy együtt vagyunk a családdal. Én itthon leszek majd a babával. Ha dolgozom, azt leginkább itthonról fogom tenni. (...) Egy biztos, soha nem szeretnék annyit dolgozni, hogy a családommal töltött minőségi időből elvegyen

 - jelentette ki Edina.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek