Létrehozva: 2022.11.14.
Módosítva: 2022.11.14.

Jó ötlet volt ez? G.w.M hátán mosolyog Kulcsár Edina - Fotó

Úgy tűnik, a rapper igyekszik minden lehetséges módon kifejezni a rajongását Edina iránt.

Szerző Ripost

Tagadhatatlan, hogy G.w.M szerelmesebb, mint valaha, hiszen Kulcsár Edina arcképe már a testét is ékesíti. A rapper a hátára tetováltatta szerelme portréját, amelyet a legújabb közös fotójukon mutatott meg. Első ránézésre talán fel sem tűnik sokaknak, hogy az egykori szépségkirálynő vigyorog G.w.M hátán, azonban közelebbről megnézve egyértelművé válik.

Fotó: Ripost

A rajongókat természetesen a szerelmesek ezen lépése is megosztotta. Egyesek úgy vélik, ez egy nagyon szép módja a szerelmük kifejezésének, mások szerint egy óriási hiba, hiszen bárhogy alakulhat a jövő.

 

Minden vágya egy mini Edina

A szerelmesek nemrég egy babaváró bulin tudták meg a családjuk és a szeretteik előtt, hogy mi lesz gyermekük neme. A rapper elárulta, minden vágya volt egy kislány, azaz egy mini Edina. 

"Szűk családi rendezvény volt, de így is 90 főt sikerült meghívni, aminek méltóan megadtam a módját. Ahogyan ez nálunk szokás, ahogyan ennek lennie kell. Amikor megláttam a rózsaszín bummot, olyan érzés kapott el, mintha a születendő kislányom szólt volna hozzám: 'bármit is szerettél volna, és bármilyen terved is volt, Te az Én Apám vagy, és Én jövök közétek'. Azonnal olyan érzés, szerelem kapott el, amit nem lehet szavakba önteni. Nagyon remélem, hogy Edinára fog hasonlítani, mert minden vágyam egy mini Edina" - mondta a Blikknek. 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek