SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

2 hónapja

Hevesi Tamás elárulta, komoly dolgot kért tőle Berki Krisztián

Havasi Tamás alapította meg a Ferencváros labdarúgó szakasz női osztályát, de korábban is csatlakozhatott volna már a klubhoz.

Hevesi Tamás számos futballcsapatnál edzősködött már, egyszer pedig egy igazi nagy csapat vezetésére is felkérték, ráadásul nem is akárki! Közel tizenöt évvel ezelőtt Berki Krisztián kereste meg, amikor még az FTC vezérigazgatójaként dolgozott és felajánlotta neki a Fradi vezetőedzői pozícióját.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

„Krisztián éles szemű vezető volt, és bízott a szakmai munkámban, több edzésemet is végigkísérte korábban. Egyfajta tűzoltómunka várt volna rám, de nem azért utasítottam el a felkérést, mert megijedtem volna a gondoktól. Már korábban megfogadtam, hogy két posztot nem vállalok el soha életemben, bármilyen nagy megtiszteltetés is: az egyik a szövetségi kapitányi szék, a másik a szeretett klubom vezetőedzői posztja. Egyfelől a nagy elődök feltétlen tisztelete miatt, másfelől azért, mert óriási a nyomás, az elvárás, és a nagyok között is voltak, akiknek nem jött minden össze, és méltatlanul búcsúztak edzőként. Krisztián megértette a döntésemet, nem haragudott meg rám miatta” – árulta el az énekes a hot!-nak. Ám végül a sors úgy hozta, mégis csatlakozott az egyesülethez, bár egy egészen más pozícióra kapott megbízást. Hevesi Tamás alapította meg a Fradi női szakosztályát, igaz, már Berki nélkül.

Nemrég tartották meg A nagy Fradi lemez albumbemutatóját, amelyen az Ezt egy életen át kell játszani című Hevesi-dal is helyet kapott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!