SZTÁRDZSÚSZ

Szerző rp

2 hónapja

Nagyon régóta vágyott erre Tápai Szabina, végül megkapta

A háromgyerekes édesanya sok élménnyel gazdagodott az F1 futamon.

Szerző rp

Tápai Szabina életében először járt F1 futamon, pedig már nagyon régóta vágyott rá. A háromgyerekes édesanya nem ment egyedül, a család fiú tagjai tartottak vele.

Nagyon izgatott voltam és nagyon vártam, hogy milyen lesz. Nem csalódtam az elképzelésemben, fantasztikus élmény volt. Bár eléggé fújt a szél, jobb lett volna eggyel jobb időben, de nagyon szuper volt. Nagyon sok előzést láttunk, nagyon sok élménnyel gazdagodtunk, nagyon szerettük az egész napot Benivel és Gáborral. A lányokra addig anyukám vigyázott, szuper program volt a fiúkkal

- mondta el Szabina, aki azt is elárulta, ki a kedvenc versenyzője.

Jelenleg Max Verstappen a kedvencünk, nincs is más választásom, hogy kinek szurkoljak, mert Beninél ő a favorit. Utána a fiatalok közül Norris, Russell és Gasly is kedvencek között van.

Fotó: Ripost

Szabinának már a gyerekkorából is vannak emlékei, hogy megnézett egy-egy futamot. 

"A család nálunk nem is annyira nézte a Forma-1-t, de mégis gyerekkoromból van emlékem, hogy rendszeresen néztem a futamokat. Michael Schumacher neve nekem egy a Forma-1-gyel, nekem ő volt a nagyon nagy favoritom, miatta néztem az egész Forma-1-t. Amióta megtörtént a síbalesete, és nem versenyzett, nem is néztem a futamokat, kimaradt jó pár év. De az utóbbi években a Benivel a szabadedzéstől az időmérőn át nagyon precízen figyelemmel követjük" - mesélte az édesanya, aki szívesen behuppanna egy versenyautóba.

Szerintem jól vezetek, de amióta édesanya vagyok, sokkal biztonságosabban vezetek, jobban odafigyelek mindenre, mint korábban, kevésbé megyek lendületesen. Nagyon szívesen kipróbálnám, hogy a Hungaroringen milyen lehet vezetni, vagy akár beülni egy profi pilóta mellé

- tette még hozzá.

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!