SZTÁRDZSÚSZ

Szerző rp

1 hónapja

Dizájner cipő áráért tanul Sydney van den Bosch

A szépségkirálynő beiratkozott egy hajós tanfolyamra.

Sydney van den Bosch mindig talál magának újabb elfoglaltságot. Most éppen azt találta ki, hogy beiratkozik egy hajós tanfolyamra. Mindezt olyannyira komolyan gondolta, hogy már felkeresett egy oktatót, akinek segítségével mielőbb el tudja sajátítani, hogyan is kell közlekedni a vízen. Persze rögtön betámadták a követői, hogy rengeteg pénzt elver erre a tanfolyamra, de Sydney ezen egyáltalán nem húzta fel magát, és őszintén megírta, hogy mi a véleménye.

Fotó: TV2

"Azért egy hajós tanfolyam nem túl olcsó és a nyelvtanár se" - kötözködött az egyik követő, akinek nem kellett sokáig várnia a válaszra.

Jött pár anyagiasabb kérdés, amit piszok egyszerűen meg tudok válaszolni. Hajós tanfolyam: Pont annyiba kerül, mint egy dizájner cipő. Tehát el lehet dönteni, hogy veszel egy sokadik presztízs motyót vagy pedig egy életre szóló élményt. Nyelvtanulás: ha minden nap iszol egy italt egy menő helyen, de lehet az egy kávé is, esetleg dohányzol, vagy hódolsz valami furcsa hobbynak, ezekből mind-mind ki is jön a nyelvtanár ára. Konzekvencia: szinte minden nap otthon kávézom, nem járok koktélozni, nem dohányzom, így belefér

- reagált a modell a 24 óráig elérhető instagramos sztorijában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!