Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.07.11.

Köllő Babett: Sokáig álltam sorba, hogy eljöjjön az időm

Köllő Babett felvehet mélyen dekoltált ruhát, nevethet teli torokból vagy elsírhatja magát a képernyőn, mégis többen kedvelik, mint kritizálják. Ez nagy ritkaság manapság, amikor az internet arctalan világában könnyű büntetlenül ítélkezni és kikezdeni az ismert embereket.

Szerző RP

Hiába kezdte luxusfeleségként tévés karrierjét Köllő Babett, mégis elismert lett a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként sőt, már műsorvezetőként is megkedvelték a nézők. Hogy mi a sikerének titka? Kiderül a Ripost-nak adott interjújából.

Fotó: TV2


Ripost: Nagy utat járt be az elmúlt években. Milyen érzés, hogy a nézők már nem a luxusfeleséget látják Önben? 

Köllő Babett: Szerintem telik az idő és bár hátrányból indultam, nagyon jó érzés, hogy az emberek kezdenek megszeretni. A luxusfeleségek után joggal alakult ki rólam egy kép és senki nem feltételezte rólam, hogy imádok főzni, hogy rendben tartom az otthonomat, hogy a családomnak élek. Nagyon örülök, hogy mára tényleg elfogadtak annak, aki vagyok, de talán azért, mert látszódik, hogy ez nem póz. Változatlanul vagyok valamilyen, hiszen nem játszom szerepet. Én soha nem hazudok.

Ripost: Ha nem lenne önazonos a nézők szerint is, bizonyára sok bírálatot kapott volna azért, hogy „hirtelen” a Drágám, add az életed! műsorvezetője lett!

K.B.: Ez nem csak úgy megtörtént! Nagyon sokat tanultam és dolgoztam ezért. Amikor befejeztem a Gór Nagy Mária iskoláját, Komlósi Gábor médiaiskoláját is elvégeztem, ahol megcsináltam az újságíróit és műsorvezetőnek tanultam. Több olyan szerkesztő van, akikkel együtt végeztem és most velük dolgozom a TV2-ben. Ez számomra nem volt új keletű dolog, csak korábban másfelé sodort az élet. Érdekes, de ezen a területen van bennem a legkevesebb kérdőjel. Sokszor felteszi a kérdést az ember magának, hogy vajon elég-e, jó-e...Félreértés ne essék, pontosan tudom, hogy miben kell még fejlődnöm, öröktanuló ember vagyok, de a műsorvezetésben van bennem a legkevesebb kérdőjel. A Drágám, add az életed!-del, elkezdtem azt az utat járni, amit mindig is szerettem volna és ez rohadt jó érzés! Örülök, hogy szeretik a nézők, amit csinálok, és az hatalmas dolog, hogy elismernek a kollégáim, szeretnek, mert soha nincs mellé duma, megbízható ember vagyok.

Ripost: Tehát jó műsorvezetőnek tartja magát? 

K.B.: Pont a Tilla mondta nekem, hogy a jó műsorvezető lényege a legnagyobb önazonosság. El sem hinnék az embernek, hogy milyen nehéz a kamerák előtt nem pózolni, de ha természetes vagy, akkor önmagadat, a lelkedet adod, ami a legnehezebb, hiszen legtöbbször pont ez az, amit mindenki el akar fedni valamivel. Szóval szerintem az a titkom, hogy soha nem kamuzok! Sokszor kérdezik tőlem, hogy milyen érzés ismertnek lenni, de mindig megfordítom a kérdést. Ha valamit azért csinálsz, hogy ismert legyél az rossz válasz. Én imádom a munkámat, rajongok érte, így nem megterhelő 12-14 órákat dolgozni, mert nagyon élem. Hogy megismernek, csak a munkám mellékterméke, de nem a célja.

Ripost: A Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként belopta magát az emberek szívébe, főleg azzal, ahogyan a versenyzőkkel bánt és teszi ezt mai napig. Ennyire szeret anyáskodni?

K.B.: Azt szoktam mondani, olyan vagyok, mint a kis herceg, ha valakiért egyszer felelősséget vállaltam, azt nem tudom elengedni. Krizsán Lili többször aludt már nálunk. Sziszi is volt már itt, mikor a közös születésnapunkat ünnepeltük. Amikor Lilkó feljön Pestre, nálam alszik, Millával a lányommal betelepszenek a kisszobába és bandáznak. Én felelősséget vállaltam az énekeseimért, ami nem 10 hétre szólt és nem kivételezek senkivel. Ha szükségük van rám, mindig ott vagyok nekik. Ha valaki mellé odaállok, az nem kamu és nem egy műsor erejéig tart. Ősszel elkezdődik majd az újabb Sztárban sztár leszek! és valószínűleg ismét ilyen helyzetben leszek, az új 3 versenyzőm sorsát is a nyakamba veszem majd, mert ebben hiszek.

Ripost: Krizsán Lili súlyos anorexiában szenvedett, de az Ön támogatásával végül orvoshoz fordult. Azért ezt valóban mélyebb kapcsolatra utal.

K.B.: Lilivel az első közös pontunk, nyilván a testképzavar volt, hiszen azon én is keresztül mentem, de szerencsésen kijöttem belőle. Tudta, hogy velem is megtörtént, ezért sokkal könnyebben beszélt velem erről. Valóban az én unszolásomra ment el az orvosi kezelésre is, aminek meg is lett az eredménye, és láthatóan sokkal jobban van már minden téren. Nekem is szerencsém volt, mert fiatal lány koromban nagyon támogató család állt mögöttem. Rövid ideig volt kevés a súlyom, inkább a hosszú távú hatása tartott sokáig.

Ripost: Elmúlt a testképzavara? Már reálisan látja önmagát?

K.B.: Nem tudom, hogy el tud-e múlni...Ma is sokszor vagyok elégedetlen magammal, de nem tudom, hogy ez azért van, mert nő vagyok, vagy mert testképzavaros. Abban a közegben ahol én dolgozom: színészek, képernyősök között, kevés olyan nő van, aki elégedett magával, hiszen a külsőnk is a munkaeszközünk.

Ripost: Mondjon öt jelzőt, ami azonnal eszébe jut önmagáról és büszke rá, vagy épp ellenkezőleg!

K.B.: Büszke vagyok a szociális érzékenységemre, a jó szívemre, a türelmemre, nagy a teherbírásom és a kitartásomra. Ha kialvatlan vagyok, akkor kicsit lobbanékony tudok lenni és a maximalizmusom néha teher a környezetem számára. Makacs vagyok, de a férjem és a lányom is azok. Sok mindenről leszoktam, régen nem tudtam bocsánatot kérni, ma már ez nem okoz problémát. Megtanultam, hogy ha hibázunk, azzal nincs semmi gond. Egy jó barátom mondta mindig, hogy a „sikernek nem ellentéte a hiba, hanem a velejárója”.

Ripost: Talán sokan nem tudják, hogy 17 éve él házasságban. Mit jelent Önnek a család?

K.B.: A család nélkül semmi nem működne. Tizenhét éve vagyunk együtt a férjemmel, jól érezzük magunkat, működik a kapcsoltunk, nagyon jó csapat vagyunk együtt. Nyilván nem mondom, hogy mindig minden napfényes, de ezzel mindenki megküzd, viszont, ha baj van, mindig ott vagyunk egymásnak. Megesett, hogy amikor vitáztam a férjemmel és nagyon elegem volt, azt mondtam neki: Tudod, mit szeretek benned a legjobban? Anyádat! És ez tényleg így van, hiszen olyan anyósom és apósom van, mintha a szüleim lennének. Apósom 95 éves anyósom 90 és 70 éves házasok. Szóval nagyon komoly példa van előttünk, ahol minden a jóságról az adásról a támogatásról szól. Sokan azt nem értik, hogy a szerelem és a szeretet egy szabad dolog, akármilyen kalitkába teszed bele, véget ér.

Ripost: Mi az Ön házasságának a titka?

K.B.: Az a lényeg, hogy segítsd a párodat az álmának megvalósításában, szeresd annyira, hogy ne fogd vissza. Előttünk ez a példa áll, de azért szerencse is kell ahhoz, hogy jól válasszon az ember. Az én párom rettenetesen szeret és hagy felemelkedni és ez fordítva is igaz. Ilyen kapcsolat biztosan kevés van, és ha ma kéne párt találnom, nem biztos, hogy sikerülne.

Ripost: Viszont ebben a világban kell a kislányát felnevelnie. Hogy sikerül anyaként egyengetni az útját?

K.B.: Milla tizenkét éves, állandóság, szeretet veszi körül jelen pillanatban és egy szép kis burok. Sokszor elgondolkodtam rajta, hogy később mekkora pofon lesz az számára, ha ez a burok egybe hullik le, és rájön, hogy az élet nem csak kedves és támogató emberekből áll, hanem vannak ellendrukkerek bőven. Még csak tizenkét éves, így fenntartom ezt, a középiskola végén pedig elküldöm Amerikába tanulni. Ott is szerető családi közegbe lesz, mert anyukám és az öcsém ott élnek. Addig azért szerencsére még van legalább nyolc hosszú évünk.

Ripost: Látszik már, hogy milyen pályára lesz hivatott Milla?

K.B.: Nagyon szereti az állatokat, de nem akar állatorvos lenni. Nagyon jó pénzügyi érzéke van és meg is fogja a pénzt, hála a jó égnek. Van üzleti érzéke és nagyon jól tanul, de még nem látom, hogy miben akar kiteljesedni.

Ripost: Esetleg ő is színésznő lesz, vagy műsorvezető?

K.B.: Szinte kizárt! Sokkal zárkózottabb kislány, így nem hinném, hogy azt csinálná, amit én. Mindig azt mondom neki, hogy olyan szakmát válasszon, ami boldoggá teszi, mert az sosem lesz munka, viszont nagyon boldog lesz.

Ripost: Ősszel elkezdődik a Sztárban sztár leszek! harmadik szériája. Hogy haladnak az előkészületek?

K.B.: Az előválogató lement, sok száz embert hallgattunk meg. Sikerült összeválogatnom teljesen különböző karaktereket. A középdöntőben nehéz lesz három versenyzőt kiválasztanom a műsorra, hiszen hogy hasonlíthatnám össze az almát a körtével, így az adott pillanat benyomása lesz a döntő. Szerintem idén több tehetség jött, mint tavaly, és sokan érkeztek a határon túlról is. Nagyon izgalmas lesz a harmadik évad is.

Ripost: Sokakat érdekel az interneten, hogy a zsűritagok beleszólhatnak-e abba, hogy öltöztetik őket, vagy szabályok mellett kell megjelenniük?

K.B.: Általában közösen döntünk, de a sminkesem öt éve dolgozik velem, ahogy Kiss Márk ruháit is nagyon szeretem, így szabad kezet adok nekik. Nyilván, ha valami nem áll jól, azt már a ruhapróbán látjuk és nem erőltetjük. Senkinek nem érdeke, ha olyan ruhát viselek, amiben rosszul érzem magam.

Ripost: Nem titok, hogy olykor némi szépészeti beavatkozással, botoxszal frissíti fel az arcát. Nem fél, hogy egyszer túlzásba esik?

K.B.: Sokkal többet beszélünk erről, mint amennyit én foglalkozom ezzel az egésszel. A legjobb szakembereknél fél évre előre nincs időpont, ez azt jelenti, hogy lehetünk álszentek, de rengeteg ember van, aki szeretne kicsit javítani a külsején. Soha nem akartam húszévesnek kinézni, mindig az adott állapotot szeretném meghosszabbítani. Soha nem akarnék ránctalan műnő lenni! Majka egyik dalából szoktam idézni, ami nagyon idevág: „A kamu erkölcs, az szentdolog”.

Ripost: Végezetül, milyen tervei vannak a jövőre nézve? Esetleg egy saját műsor?

K.B.: A műsorvezetéssel ráléptem az útra, amin valóban járni szeretnék és még sok ilyen feladatot kívánok magamnak. Aztán megpróbálkoznék élő show-műsor vezetéssel és később egy saját műsorral is. Úgy érzem, a helyemen vagyok. Az biztos, hogy fölülről támogatást kap az az ember, akin látszódik, hogy nagyon akarja. Nincs azzal semmi gond, ha húszévesen még nem tart ott az ember, ahol elképzeli magát. Én is sokáig álltam sorba, hogy eljöjjön az időm, de ezt az időt tanulással töltöttem. Tudtam, hogy el fog jönni, és igazam lett.


 

Szerző RP

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Mérgezett hamburgert evett a kislány a népszerű gyorsétteremben, maradandó agykárosodása lett

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

mandiner.hu

Kemény választ küldtek az oroszok az amerikai ukrán segélycsomagra (VIDEÓ)

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

mindmegette.hu

Ördög Nóra erre a népszerű magyar ételre bukkant Tajvanon

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel