Létrehozva: 2022.05.28.

„Nem térek magamhoz” – felháborító, amit Pápai Jocival műveltek

Az énekes elkeseredve nyilatkozott a bűntényről, amibe akaratán kívül keverték bele.

Szerző Ripost

Már nagyjából másfél-két éve tart egy 72 éves asszony kálváriája, akitől nagy összeget csaltak ki internetes bűnözők. A nénit egy önmagát Pápai Jocinak kiadó személy azzal hitegette egy internetes csevegésben, hogy szerelmes belé és bármit megtenne azért, hogy a kapcsolatuk örökre szóljon. Azt ígérte – Joci nevében – a netes bűnöző, hogy az énekes Tatán összeköltözik az asszonnyal, ám ehhez pénzre lenne szüksége, így az asszony feltétlen utaljon neki egy kripto-automatán keresztül.

Pápai Joci; Pápai József
Fotó: Zih Zsolt / MTI

„Pápai Joci a harmadik fél a házasságukban”

„54 éve házasok anyukámék” – kezdte a Balázsék című műsorban a 72 éves asszony lánya, Bea. „Apukámnak idegrendszeri problémái vannak és másfél két évvel ezelőtt romlott az állapota. Ekkor derült ki, hogy neki féltékenységi paranoiája van. Mivel az édesanyám Pápai Joci rajongó, az édesapám nem tudott leszállni arról a témáról, hogy Pápai Joci a harmadik fél a házasságukban. Ezen eleinte jót nevettünk, próbáltuk orvosilag kezeltetni… Tulajdonképpen most, fél évvel ezelőtt derült ki, hogy ez a csevegés valós és az édesanyám azt hiszi, hogy másfél-két éve Pápai Jocival beszélget” – nyilatkozta Bea, aki elmesélte, édesanyja hogyan „találkozott” a „kamujocival”.

Pápai Joci
Fotó: Bodnár Boglárka / MTI

„Azzal áltatta az édesanyámat, hogy szereti”

„Instagramon és a Facebookon követi őt, nagyon szereti a zenéjét, minden egyes új dalánál kommentelt, dicsérte a hangját. Így vált mindenki számára nyilvánvalóvá, hogy nagyon szereti Jocit. Ezt kihasználva ráírtak a Instagramon, hogy van húszonpár fős exkluzív titkos csoport a legnagyobb rajongóknak, ahova meghívták. Ő csatlakozott is annak reményében, hogy közvetlenül Pápai Jocival válthat üzenetet” – sorolta a hozzátartozó, hogyan is próbálták a csalók beszervezni az édesanyját. 

Mint kiderült, miután a néni belépett a csoportba, Joci nevében ráírtak, zenéket küldtek neki és egyre bizalmasabb témákat érintettek, majd pénzt kértek tőle. Azzal áltatták, hogy az énekes el fog válni és összeköltözik vele.

„Mindennap kedves üzeneteket kapott. Ő egy a gyerekeinek élő, boldogtalan házasságban élő nő, aki szeretetre vágyott. Hirtelen olyan boldogság érte, amit tízenéve nem tapasztalt a házassága során, így mindent elhitt, amit olvasott.  A kamujoci azzal áltatta az édesanyámat, hogy szereti. Hirtelen olyan pozitív töltetet kapott ettől az egésztől, hogy azt mondta: megy, összeköltözik vele. Itt léptem közbe és kijelentettem, hogy nem írhat alá semmit, nem költözhet sehova. Nem hitte el, hogy jót akarunk neki. Nem értette, miért akadályozom meg a boldogságát, hiszen „Joci jó ember, aki nem bántaná”. Nem tudom, mennyi pénzt utalt át az édesanyám a csalóknak, mert nem vall be csak néhány tízezer forintot, de az biztos, hogy az elmúlt pár évben anyagilag milliós nagyságrendű mínuszba került…”   – nyilatkozta Bea, aki azért osztotta meg édesanyja történetét, mert nem akarja, hogy más hiszékeny idős ilyen csapdába essen. Mint mondta, az édesanyjának a történtek óta orvosi kezelésre van szüksége, hogy feldolgozza ezt az átverést, hiszen még mindig nem biztos abban, hogy a családja nem csak Jocitól akarja elválasztani…

Pápai Joci
Fotó: Illyés Tibor / MTI

„Egyszerűen nem térek magamhoz”

A Bors arról ír, hogy az ügyben rendőrségi nyomozás zajlik. Az igazi Pápai Joci felajánlotta a pórul járt asszony családjának, ha kell személyesen tisztázza, hogy nem ő küldte az üzenetetek, hátha ezzel az asszony számára könnyebb lesz feldolgozni a történteket. 

Egyszerűen nem térek magamhoz 

– mondta a Borsnak Pápai Joci.  

Letaglózott és nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen történhet, és az én nevemmel vernek át idős embereket. Nem hittem volna, hogy ekkora hatással lehetek a rajongóimra, de most szeretném megragadni az alkalmat, hogy óva intsek mindenkit; nagyon vigyázzanak ezekkel az átverésekkel. Ebből látszik mennyire veszélyes világot élünk, és milyen könnyen átverhetnek minket egy egyszerű cseteléssel. Sajnálom ezt az idős hölgyet, és amint felkészítik rá az orvosok meglátogatom, hogy elmondhassam neki, hogy sajnos nem velem beszélgetett 

– tette hozzá Pápai Joci.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pornósnak állt a bombatestű focistanő - képek

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

ripost.hu

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

astronet.hu

Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra fürdőruhás fotóitól felforr a levegő

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen részleteket mesélt Rubint Réka és Schobert Norbi életük nagy pillanatáról