Létrehozva: 2022.03.06.

Megtaláltuk, ez a szép lány szavazott kétszázszor a Sztárban Sztár szívtiprójára

Marics Peti bármit tesz, szárnyal a Sztárban Sztárban. Ez köszönhető az énekes tehetségének, de annak is, hogy imádják a fiatal lányok.

Szerző angie

Bettina nem csak a zenéjét, de a személyiségét is nagyon szereti, ezért lelkesen támogatja Marics Petit. Ahogy a Bors korábban megírta, az énekes a Sztárban Sztár harmadik élő show-jában egy technikai malőr miatt nem tudta előadni tökéletesen a produkcióját, ám ettől függetlenül nyugodtan hátradőlhetett, hiszen a fanoknak köszönhetően rengeteg szavazatot kaphatott. 

Fotó: TV2

Egy lánytól biztosan, aki a Borsnak mesélt először a zenészhez fűződő kapcsolatáról és azt is elárulta, mi motiválta abban, hogy ő és barátnője 50 ezer forintért szavazzon rá. „Tavaly szeptemberben 4-én a Budapest Parkban találkoztunk. Egy koncertre jöttek a barátaival, akkor botlottunk egymásba. Nem tudtam, hogy ki az a Marics Peti, csak a barátnőm mondta, hogy egy nagyon ismert énekes és nem mellesleg nagyon helyes is” - kezdte a Bettina, aki a találkozás után jobban utánanézett az énekesnek és rövid idő alatt igazi rajongója lett. „Amikor hazamentem, rákerestem a neten és meghallgattam néhány számát, majd bekövettem Instagramon. Nagyon megtetszett, hogy mennyire tehetséges és elkezdtem járni a koncertekre is, majd a barátnőmmel együtt csináltunk egy rajongói oldalt a ValMar-nak” - mesélte lelkesen a lány, aki a budapesti koncertek után többször is találkozott Mariccsal, aki nagyra értékeli, a lányok figyelmét és szívesen fotózkodik is velük a bulik után.

Fotó: Ripost olvasói fotó 

 „Az egyik koncert után találkoztunk a színpad mellett és emlékezett rám, tudta, hogy hol találkoztunk először. Meg is lepődött, hogy a koncertjén csápoltam, mert kezdetben nem tűntem neki nagy ValMar fannak. Örült, hogy készítettünk nekik egy rajongói oldat, de ez természetes. Nekem tényleg fontos, hogy az emberek lássák, hogy Peti nem nagyképű, csak van önbizalma, és nagyon tehetséges. Szeretem benne, hogy mindig barátságos, hogy mindenkivel közvetlen. Soha nem lekezelő, bármikor megáll egy fotóra. Igyekszik mindenkinek a kedvére tenni” - áradozott Bettina, aki arra a kérdésre, el tudná-e képzelni, hogy kedvencével valaha sokkal közelebbről megismerjék egymást, nagyon őszinte választ adott.Persze, hiszen Peti nagyon helyes srác, akinek nagy lelke van, de nem hinném, hogy neki lenne ideje barátnőre. Szerintem most a karrierjében akar kiteljesedni, bár ki tudja, lehet, hogy jó lenne, ha lenne mellette valaki, aki támogatja mindenben” - mondta a 17 éves lány, akire az énekes mindig számíthat, hiszen az ominózus adásban is Bettinek és barátnőjének Ritának, köszönhetett 200 emelt díjas szavazatot, ami bizonyára sokat lendített Petin és feljebb került a ranglistán. „Valóban sokat szavaztunk rá, de ez természetes, hiszen bajba került. Nem szólt a mikrofonja, nem tudott úgy teljesíteni, ahogy szeretett volna, de nem eshetett ki! Peti egyébként már többször szólt a rajongóknak, ahogy nekünk is, hogy ne költsünk rá sokat, de ez a verseny most nagyon fontos és támogatjuk őt” - jelentette ki Bettina, aki annak is nagyon örül, hogy a Sztárban Sztár óta, Marics követőtábora százezer fölé emelkedett.

 

 

origo.hu

Elkezdődött a nagytakarítás Liverpoolban, 10 játékost küld el Szoboszlai csapata

ripost.hu

Bajban a népszerű magyar zenekar, a rendőrség már nyomoz

borsonline.hu

"Nem akarom elhinni, hogy elmentél" - eltemették Daniellát, a verőcei hajótragédia utolsó áldozatát

mandiner.hu

Nyugaton már a sokkról beszélnek: újabb ország léphet Magyarország nyomdokaiba

ripost.hu

Titkolt terhesség: maradandó következménye lett, hogy ennyi idősen esett újra teherbe Jakupcsek Gabriella

ripost.hu

„Sajnos ez az igazság” – tovább dagad a botrány az elhunyt Berki Krisztián miatt

mindmegette.hu

Ez történik a Mekiben, a tálcán hagyott ételmaradékkal - Videó készült a konyha hátuljában

ripost.hu

Így néz ki kívül-belül Dárdai Pál berlini villanegyedben fekvő álomotthona - galéria

ripost.hu

Nem csitulnak a kedélyek, Kozák Danuta nehéz helyzetbe került

ripost.hu

Kőkemény kvíz: nagyanyáink még tudták, ma már szinte senki sem ismeri ezeket a szavakat

ripost.hu

Évtizedekkel később derült ki a titok: ezt mondta II. Erzsébet Dianának az esküvője előtt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csoda történt: Győzike kigyógyult a pánikbetegségéből

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

„Tiszta anyukája” - odavannak a rajongók Kulcsár Edina friss babafotójától

SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos döntést hozott balesete után Zámbó Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Bajban a népszerű magyar zenekar, a rendőrség már nyomoz

SZTÁRDZSÚSZ

Titkolt terhesség: maradandó következménye lett, hogy ennyi idősen esett újra teherbe Jakupcsek Gabriella