8 hónapja

„Tudom, most is felépülök” – újabb operáció vár Bangó Margitra

Novemberben egy műtéten esett át, decemberben pedig újabb operáció vár a 71 éves, Kossuth-díjas művésznőre, aki mindezek ellenére is életörömmel a hangjában beszél a jövőbeli terveiről. Az idei koncertjeit ugyan lemondta, de lázasan készül a februári utolsó nagy bulijára.

Sajnos idén már nem láthatjuk színpadon a zseniális művészt, aki minden energiáját a februári nagykoncertjére kívánja összpontosítani. Szüksége is lesz a pluszerőre, hiszen két hónapon belül másodszor kell sebészkés alá feküdnie. Az énekesnő jelenleg kiváló fizikai állapotban van, de nem akar rizikózni, ezért vonult önkéntes száműzetésbe. Bangó Margit azt ígéri, hogy minden elmaradt koncertet bepótol, mindössze egy kis türelmet kér a rajongóitól arra az időre, amíg a műtét után összekapja magát.

„Hálával tartozom az orvosoknak”

A hírességet teljesen titokban, novemberben operálták, a következő beavatkozás decemberben lesz.

Bár szerettem volna gyorsan felvenni a harmadik oltást, közbejött novemberben egy műtét. És sajnos itt még nincs vége, decemberben is műtőasztalra kell feküdnöm egy kisebb beavatkozás miatt. Sajnos emiatt a vakcinát nem vehettem fel. Az orvosom dönti majd el, hogy ezek után mikor kaphatom meg. Akárhogy is lesz, örök hálával tartozom az orvosoknak, többek között dr. Ungár László professzornak és dr. Kovács Béla főorvosnak a lelkiismeretes munkájukért” – mesélte megindító őszinteséggel a Borsnak Bangó Margit.

A Kossuth-díjas művésznő nehéz időszakot tudhat a háta mögött (Fotó: Bors)

„Tudom, most is felépülök”

„Nem mondom, hogy nincs bennem nyugtalanság a beavatkozás miatt, de a szívem mélyén pontosan tudom, hogy minden rendben lesz. A hit hegyeket mozgat meg, és én szentül hiszem, hogy Isten kegyelméből ebből is felépülök. Én az életem során olyan sok mindentől megmenekültem, olyan lelki és fizikai mélypontokról jöttem vissza, hogy tudom, most is felgyógyulok” – mesélte a cigányzene királynője, majd így folytatta:

„A novemberi és decemberi koncertjeimet sajnos kénytelen voltam lemondani. Fizikailag jól vagyok, a hangomat nem vesztettem el, de úgy érzem, most nem kockáztathatok. Megműtenek, aztán szépen rendbe jövök. Muszáj gatyába rázni magam a februári nagykoncertem előtt!”

„Találkozhat velem a közönség”

Bangó Margit világhírű cigány- és magyar nóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével. A nagy bulit eddig kétszer kellett elhalasztani a koronavírus-járvány miatt, így érthető, hogy Bangó Margit szeretne most már minden akadályt a háta mögött tudni, hogy megvalósulhasson végre a nagy álma: méltó körülmények között lezárni egy szak­mailag rendkívül termékeny karriert.

Fotó: Markovics Gábor MG Ripost

„Sokan félreértenek, az utolsó nagykoncert nem azt jelenti, hogy nem állok többé színpadra, sőt! – mondta Bangó Margit.

”Csak ilyen nagyzenekaros, grandiózus koncertem nem lesz többet. Nagyon sok energia megszervezni, elképesztően sok munka van benne. Kisebb koncertjeim viszont lesznek, ezért még bőven találkozhat velem a közönség. Az idén elmaradt bulikat is bepótoljuk, ezt megígérhetem!„

Számos műtéten esett át az elmúlt években

Bangó Margit sajnos sokszor került kórházba az élete során. Az életszeretete és az elszántsága azonban mindig átsegítette őt még a legnehezebb akadályokon is. Bangó Margitnak három gerincműtétje volt, 2003-ban tüdőembóliát diagnosztizáltak nála, majd 2006-ban megküzdött a mellrákkal is. Azt is legyőzte.

Az énekesnő az orvosok szerint nagyon jó beteg, volt, hogy a kórházi ágyon is énekelt csak, hogy a körülötte fekvőket szórakoztassa. Bár végül mindig gyógyultan, vidáman hagyta el az egészségügyi intézményeket, nem különösebben szeret ott időt tölteni, ha teheti, inkább be sem teszi a lábát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bikiniben mutogatja magát a 69 éves Marcellina - kép

origo.hu

Egereit simogatta és nyalogatta egy férfi a 4-es 6-os villamoson - videó

life.hu

Hatalmas kamut leplezett le Horváth Éva

ripost.hu

Nyilvánosan üzenget egymásnak Kulcsár Edina és G.w.M

mandiner.hu

Volt szlovák miniszterelnök: csak szegény rokonoknak nézünk ki Magyarország mellett

borsonline.hu

15-ször robbant a kéj, mielőtt a szülők rájöttek, hogy diákjával szexel a tanársegéd

ripost.hu

Soha nem volt még ekkora meteorzápor, mint ami most jön

ripost.hu

Szabó Zsófi megvillantotta, amije van: a Szigeten buliztak a magyar sztárok

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

ripost.hu

Októberig ontja virágját a muskátli, ha így gondozod nyár végén

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Hatvan éve hunyt el Marilyn Monroe - rejtélyes részletek a díva tragikus haláláról

SZTÁRDZSÚSZ

Szexvideót küldtek Emiliónak, Tina csúnya bosszút állt

SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen nagy már Mihalik Enikő kislánya - cuki fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Elárulta karcsú alakjának titkát a TV2 népszerű időjósa, nem tudnád megtippelni, hány éves! - fotók

SZTÁRDZSÚSZ

Hajmásy Péter máris együtt sportol egy hónapja született kisfiával

SZTÁRDZSÚSZ

Dér Heni kisfiánál ma már nem lesz cukibb, ezt a fotót látnod kell