10 hónapja

Majka a saját feleségét is bántja Lagzi Lajcsi szerint

A trombitásnak elege van a rapperből, aki szerinte már másodjára alázta meg ország-világ előtt.

Szerző szbd

Betelt a pohár Galambos Lajosnál, akit nagyon felhergelt, hogy két hete folyamatosan kapja az üzeneteket, és mindenki az őt ért bántásról faggatja. A zenész szerint övön aluli volt, hogy Majka az évek óta húzódó víz-, gáz és áramlopási ügyével poénkodott a Sztárban sztár leszek! című műsorban.

Lagzi Lajcsi szerint Majka már nem először alázta meg (Fotó: Ripost)

„Minden túlzás nélkül a peres ügyemre ráment az életem. A házasságom, a boldogságom. Ízléstelennek és lelketlennek tartom, hogy valaki milliók előtt ezzel poénkodik. Ráadásul a bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítél, és engem nem ítéltek el jogerősen. Majka nem először foglalkozik velem kéretlenül. Pár éve, szintén főműsoridőben, is engem gyalázott, hogy súgógépről olvasok – ahogy egyébként minden műsorvezető ebben a műfajban. Elég volt. Ordít a zenei képzetlenség arról, aki Aradszkyt mulatósnak titulálja” - mondta a Story-nak Lajcsi.

Majka a feleségét is bántja Lajcsi szerint

A zenész szerint Majka már csak azért is elgondolkodhatott volna, mielőtt odaszúrt neki, mert a felesége, Hajni is a Dáridóban kezdte a pályafutását még 17-18 évesen. „Dundikát egy édes, kedves, szeretni való lánynak ismertük meg. (...) A neve, az arca összeforrt a Dáridóval. Ha rám nem is, legalább a feleségre tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja” – tette hozzá.

Nem akarja rendezni a viszonyt

„Ugyanakkora hatást tett rám a beszólása, minta munkássága. Nem számottevő. Viszont a történtek körüli hacacáré már zavar. Nem haragszom rá, de ne más kárán heccelődjön” – fogalmazott Lajcsi, aki hozzátette, hogy esze ágában sincs megbeszélni a történteket Majkával.

Szerző szbd

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!