Megszólalt az unoka: Itt a teljes igazság Törőcsik Mari állapotáról

Rengeteg pletyka kelt szárnyra az utóbbi időben a művésznő állapotáról, de ennek most vége.

Törőcsik Mari koronavírusos lett, látott napvilágot a napokban az aggasztó hír. A Bors azonban kiderítette, hogy szerencsére ez csak pletyka.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Utolérték Törőcsik Mari unokáját, Járai Mátét, aki megerősítette, hogy színésznő nem koronavírusos. Mint mondta, elsőként tudna arról, ha imádott nagymamája elkapta volna a vírust.

Dunakeszi forgatási nyílt nap , Dobó Kata rendezésével készül az El a kezekkel a papámtól című film

„Utoljára tavaly áprilisban voltam Mari maminál, hiszen tényleg nagyon vigyázunk rá. Véletlenül sem akarjuk bevinni hozzá a vírust. Inkább próbáljuk telefonon tartani vele a kapcsolatot. Igaz, egy ideje érzem, hogy már ez is megterhelő számára. Nagyon lefárasztja a beszéd, és sajnos elég kellemetlen, hogy mindig vissza kell kérdeznem, mert nem értem tisztán, amit mond. Így az utóbbi időben inkább a nagynénikém számol be Mari állapotáról”

Máté azt is elárulta, hogy híres nagymamája nemrég lemondott dédelgetett álmáról, a színpadi visszatérésről.

„Mari mama szellemileg teljesen friss, de nehezen tudja már magát kifejezni. A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt. Nem fog már színpadra állni, de úgy tudom, ezt a gondolatot már ő is elengedte– tette hozzá az unoka, aki jól tudja, imádott nagyija nem mindig lesz itt neki, mégis azt reméli, a színésznő ezer évig él majd, és a járvány utáni első útja is biztosan hozzá vezet majd.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!