Micsoda luxus, így nyaralnak a magyar hírességek

Javában tart a nyár, nem meglepõ, hogy a legtöbb magyar híresség fogja a sátorfáját, összecsomagol és jó néhány hétre hátra hagyja Magyarországot. Szinte kivétel nélkül paradicsomi környezetben pihenik ki a mindennapok fáradalmait.

Weisz Fanniék Belekben nyaralnak

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A siket modell és kedvese, Hajmásy Péter Törökországba utazott előnászútra. A szerelmespár augusztusban mondja ki a boldogító igeneket, de addig is rápihennek az esküvőre. Weisz Fanniék egy beleki luxusszállodában vakációznak, és persze minden pillanatukról beszámolnak rajongóiknak az Instagram-oldalukon. 41 fokban sütkéreznek a parton, pancsolnak a csodaszép tengerben. De a szállodában sem szenvednek semmiben hiányt: egész nap elképesztő mennyiségű étellel halmozzák el őket. Nemrég Fanni pedig még egy habpartyn is részt vett.

Horváth Tomiék Antalyát választották

 

HORVÁTH TAMÁS (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

A Nagy Duett nyertese a napokban tért haza Törökországból, ahová feleségével, Andival, annak kisfiával, Dáviddal és egy családi baráttal utaztak. A házaspár egyébként imád külföldön pihenni, nemrég még Balin süttették a hasukat. A család ezúttal Antalyában nyaral, ahol egy öt csillagos hotelre esett a választásuk. Tomiék egész nap a vízben lubickoltak, csak enni és aludni jártak vissza a szállodába. Ezt bizonyítja az is, hogy elképesztően barnák lettek a vakáció alatt.

Berki Krisztián és Mazsi Krétán vakációzik

 

(@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Berki Krisztiánnak és kedvesének, Katona Renátának különlegesen indult a nyaralás. Éppen, hogy megérkeztek Kréta szigetére, a luxushotelben máris egy kedves ajándék fogadta őket: házaspárként köszöntötték őket. Az izomceleb és Mazsi is rengeteg fotóval halmozza el a rajongókat, igazi paradicsomi környezetben pihennek. A szerelmesek egyébként állandóan mozgásban vannak, májusban Kotort járták be, és két nappal a krétai vakáció előtt a Rolling Stones koncertjén voltak Prágában.

Demcsák Zsuzsa Horvátországban pihen

 

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Demcsák Zsuzsa is összecsomagolt és a szomszédos Horvátországig utazott, hogy kipihenje a mindennapok fáradalmait. Az egykori műsorvezető mesés környezetben nyaral, első fotóit a tengerpartról töltötte fel, követői pedig rögtön bókolni is kezdtek neki. Ez nem meglepő, hiszen jobb formában van, mint valaha. Persze, mindenki rögtön találgatni kezdett, ki az a titokzatos személy, akivel Zsuzsa elutazhatott. Talán új szerelem lépett az életébe?

Sándor Orsi Izlandra utazott

 

Heitner Orsolya (@sandor_orsi) által megosztott bejegyzés,

Elképesztően gyönyörű környezetben üdül Sándor Orsi. A FEM3 Café csinos műsorvezetője imád utazni, de a napsütötte tengerpart helyett inkább a kirándulást választotta. Ezúttal Izlandra utazott. Fotóiról aligha lehet elhinni, hogy valóságosak, döbbenetesen szép színekben pompáznak a tájak. „Van, hogy az esőtől ázunk, van, amikor a feltörő források vizében áztatjuk magunkat. A különleges helyeket kisebb-nagyobb túrák árán lehet csak elérni. Különleges élmény, mint minden itt Izlandon” – írta fotóihoz a műsorvezető, aki nemcsak mezítláb szaladgált a néhány fokos óceánban, hanem még egy kráter szélén is futott.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!