Létrehozva: 2015.10.22.

Szívfacsaró vallomást tett a Jóban Rosszban sztárja

Baronits Gábor szörnyû idõszakon van túl, amíg édesanyja, Ungár Anikó külföldön volt, súlyos tragédia történt a családban. A Jóban Rosszban színésze nagymamája mellett volt az utolsó percekig.

Amikor interjút adott a HELLO! magazinnak, még senki nem sejtette, hogy az lesz az utolsó. Aztán másfél hónapja, teljesen hirtelen elhunyt Ungár Anikó 104 éves édesanyja.

A tragédia talán az unokáját rázta meg a legjobban. Különleges kapcsolatot ápolt szeretett nagymamájával Baronits Gábor. A 104 éves asszonnyal külön rituáléjuk volt a búcsúzásra, hisz mind a ketten tudták, ennél a kornál bármelyik az utolsó találkozás lehet. Az utolsó otthon töltött napján is épp nagyijánál volt a színész, de semmi előjelét nem látta annak, hogy rosszul lenne az idős asszony.

Gyönyörű volt, mint mindig, a ruhája, a haja, a körmei, mintha éppen indulna valahová. Semmi előjelét nem láttam annak, hogy bármi is történhetne vele. Elbúcsúztunk, hazamentem, aztán hajnal kettőkor csörgött a telefonom, a gondozónője, Ica hívott, hogy a nagymamám nem érzi a lábát

- mesélte a Best magazinnak Baronits Gábor, aki azonnal autóba ült, és hívta a mentőket.

Titinek - Gábor így hívta mamáját - végig jókedve volt, egyetlen dolgot kért a színésztől: ne árulja el édesanyjának, Ungár Anikónak, hogy rosszul lett. A 66 éves bűvész éppen külföldön volt, mikor édesanyja kórházba került.

 

Örökké velem leszel drága egyetlen Titikém! Nagyon sok mindent köszönhetek neked! Csodálatos nagymama voltal! Ich liebe dich sehr...!

Szerző: Gabor Baronits2015. szeptember 4.

A kórházi vizsgálatokból kiderült, hogy trombózisa van az idős hölgynek, ezért azonnal megoperálták. A mindig jókedvű Titi a műtét után még viccelődött, unokájától azt kérdezte, miután kitolták a műtőből, hogy vajon a gondozónője megnézte-e a postát. Gábort ekkor még az orvosok és a nagyija is megnyugtatta, hogy nem lesz baj.

Másnap, amikor bementem hozzá, különös állapotban találtam. Olyan volt, mint aki itt van, meg már nem is. Kiderült, hogy néhány szerv működése nem indult újra, azt is mondták, újabb műtétre lesz szükség, ami után valószínűleg csak lélegeztetőgépen élhet tovább. Nem engedtem a műtétet.

Gábor eldöntötte, hogy nem engedi, hogy imádott mamáját gépek tartsák életben hetekig, hónapokig. Nem úgy akart a gyönyörű Titire emlékezni, hogy mindenhonnan csövek lógnak ki testéből. Késő estig nagyija mellett volt Gábor, de éjszaka megint aggasztó hívást kapott. Azonnal rohant a kórházba, de már annyira alacsony volt Titi vérnyomása, hogy biztos volt benne, a reggelt már nem éli meg szeretett mamája.

Odahajoltam hozzá, és a fülébe súgtam: édes kicsi Titikém, nem kell megvárnod, míg a mama hazaér, nyugodtan menj el, vár téged a nagypapa, a nővéred, mindenki, akit szerettél. Húsz perccel később a karjaimban örökre elaludt. Éreztem az utolsó lélegzetvételét. Ezek után még odabújtam hozzá, öleltem, pusziltam, képtelen voltam elengedni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő zagyvaságokat hordtak össze – a Házasság első látásra legjobb aranyköpései

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

„A szívem szakad meg érte" – Két hónapja él az utcán a 13 éves Norbi, most összefogott érte Esztergom

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

magyarnemzet.hu

A Liverpool vezetése az éjjel döntött: Klopp utódja egy nagyon drága edző lesz

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját