HŰHA

Végre teljes egészében itt van a Varga Irént híressé tevő zeneipari műremek – Videó

Minden Varga Irén rajongónak sokat mond a következő betűhalmaz: Van tú sss ssiss váncájm illátnó villájtájn. Enetö tonvén koszél véndooo... Nos, ha neked nem mond semmit, akkor ez a cikk neked szól!
  • Szerző: Buster

Minden karriernek megvan az a pontja, ahonnan az indulását datálhatjuk. Nos, Varga Irén esetében a nulladik kilométerkőnek Celine Dion méltán világsikerű filmes betéthalát, a My heart will go on című klasszikust tekinthetjük. A netes csodabogár ezt adta elő feltehetően klingonul, vagy mordoriul...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: YouTube

Ez volt ugyanis az a dal, amit hősnőnk először énekelt el úgy, hogy az eredményt rögzítette és közkincsé is tette. Sajnos ez a zenetörténeti pokoljárás méltatlanul kevés helyen lelhető fel, bár igaz, nekünk nincs bejárásunk az úgynevezett darkwebre, ahol ennek a helye van. A normális netes világban csupán részletekben csendül fel itt ott-egy egy gegvideo aláfestéseként, nyilván nem véletlenül.

Most azonban felbukkant egy TikTok felhasználó oldalán, aki feltehetően haragszik a világra és most nemes és fájdalmas bosszút áll vélt vagy valós sérelmeiért. Azt nem tudjuk, hogy a hátborzongató látványvilágú és dobhártya szaggatóan kegyetlen hangzású videót végig lehet-e nézni tartós szellemi és érzékszervi károsodás nélkül, mert nem mertük kipróbálni. Éppen ezért, lapunk semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges következmények miatt.

 

@vernewl Ismét Titanic ?????#fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #nekedbelegyen #vargairen #irenke #mahianaroszallo ♬ eredeti hang – VérNewL

Aki meghallgatta az egészet és túlélte, vagy csak ismer olyat, aki ép ésszel megúszta, kommentben jelezze!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?