HŰHA

Brutális, ahogy Varga Irén kinéz! Amit mond, az pedig...

Alig hittünk a szemünknek, amikor megláttuk az önjelölt netes „szupersztár”, Varga Irén legújabb fizimiskáját. Amikor pedig megszólalt, kitértünk a hitünkből.
  • Szerző: Buster

Előrebocsájtjuk, hogy senki ne próbálja ki Varga Irén praktikáit, tekintve, hogy jórészt össze-vissza beszél. Most fogyásának titkait osztja meg követőivel, és azt is elárulja, miként harcol az izzadás ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: YouTube

A Máhiána Roszállóként is ismertté vált internetes hírességgel valakinek sikerült elhitetnie, hogy nem csak „énekesnő”, „szakácsnő” és divatguru de életmód tanácsadó is. Nos, a felsorolás első három elemével nem árt senkinek, de a tanácsadás már nagyon nem az ő asztala. Fogyókúrás és szépségápolási tanácsai inkább veszélyesek, mintsem megfontolandóak.

Az új és már-már ijesztő hajkoronával jelentkező Irén sóval és tejföllel keni a hónalját, amit te biztosan ne próbálj ki! Valaki pedig szóljon az asszonynak, hogy ő se tegye! Arra kérnénk az Irénkéből hasznot húzó „ötletembereket”, hogy gondolkodjanak, mielőtt legközelebb forgatni kezdenek!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?