SZTÁRDZSÚSZ

Zaklatója után nyomoztatott Klapka György

Fél évig alig tudott aludni Klapka György, mert kutyái ugatása miatt furcsa telefonhívásokat kapott.
  • Szerző: Ripost

Feljelenést is tett a rendőrségen, de még a híváslista alapján sem derült ki semmi érdemleges. Mary Zsuzsi volt férje nagyon békés típus, de egy idő után betelt nála a pohár.  Egy éjszakai telefonáló a zálogházas kutyáinak ugatása miatt hívogatta éjszakánként.

„A zaklatások annak ellenére sem szűntek meg, hogy a rendőrség nyomozást indított. Később pedig le is zárták az ügyet, mert nem találtak semmit a híváslistákon…” -  mondta a Lokál című újságnak Klapka György. „Úgy döntöttek, újra megpróbálják előkeríteni a zaklatót, hiszen továbbra sem állt le. A rendőrség azt mondta, hogy titkosított számról hívott, először ezért nem találtak semmit. Azt ugyan nem is sejtem, honnan tudhatta, hogy a kutyáim mikor ugatnak éjszaka... Volt, hogy csak sóhajtozott, volt, hogy bele sem szólt, néha recsegett a vonal, de olyan is előfordult, hogy káromkodások közepette szidta a kutyáimat. Persze a bemutatkozást mindig elmulasztotta.”

Klapka úr most már végre nyugodtam alszik, mert a rendőrség megtalálta a zaklatót, akik 10 ezer forint pénzbírságot kapott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?