SZTÁRDZSÚSZ

Visszatérhet a képernyőre a Barátok közt egykori sztárja

Szabó Erika a Barátok közt Tildájaként vált ismertté, de a férfiak valószínûleg az Üvegtigris 3-ban nyújtott emlékezetes alakítása miatt emlékeznek rá a legszívesebben. Jó ideje azonban eltûnt a nyilvánosság elől. Megkerestük, és legnagyobb meglepetésünkre az is kiderült, visszatérne az RTL szappanoperájába.
  • Szerző: BDF

Azt is megtudtuk, Erika új terepre merészkedett. Belekóstolt a rádiózás műfajába is, egy éve a Rádió Dabas stábját erősíti.

„Dabasi születésű vagyok, és amikor indult a rádió, megkerestek, lennék-e műsorvezető. Én persze igent mondtam, a tényleges munkát azonban féléves betanulási időszak előzte meg, mivel meg kellett tanulnom a rádiózás technikai részét is.

Mit is mondhatnék, egyszerűen beleszerettem!”

– kezdte a%%-nak a Barátok közt egykori Tildája, hozzátéve, hogy megállás nélkül dolgozik.

„Emellett több színházban dolgozom, és forgatok is. Most éppen egy olyan munkában vagyok benne, amelyből a végén akár egy film is összeállhat, de az is lehet, hogy nem így sül el a dolog. Ez ilyen forgatás előtti stádium. Ebből még bármi lehet.”

Úgy tűnik, igaz Erikára a mondás, miszerint „A jó pap is holtig tanul”. Tavaly végzett a Színművészeti Egyetemen, most újra iskolapadba ült.

„Berlinbe pályáztam meg egy ösztöndíjat, ahova nagy örömömre fel is vettek. A Maxim Gorki Színházban tanulok. Ez tulajdonképpen egy három hónapos szakmai gyakorlat.

Hogy, mi vezérelt? A kíváncsiság és a tanulási vágy.”

– folytatta nevetve Erika, aki arról is mesélt, visszatér-e valaha a Mátyás király térre.

„Napi sorozat most egyelőre nem férne bele, de nagyon jó hangulatban váltunk el annak idején. Úgy érzem, pont akkor jöttem el, amikor a magánéletem is azt diktálta, hogy lépjek.

De nem zárkózóm el teljesen a visszatéréstől sem.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?