SZTÁRDZSÚSZ

Újabb üzenet? Így jelez az exvőlegényének Hódi Pamela?

A fiatal sztáranyuka nemrég bontotta fel a jegyességét Tóth Bencével. Érdekes, mégis mi történik...
  • Szerző: Ripost

Miközben a reggeli dugóban állt Hódi Pamela, Kasza Tibi és Dér Heni legújabb dalát üvöltette a kocsiban – derül ki a sztáranyuka Insta-posztjából. Az „Ez annyira Te” című sláger egy szerelmi vallomás, ami arról szól, hogy adott egy párkapcsolat, amiben sok a vita és a harc, ám ezek ellenére az egyik fél mégis képtelen elengedni a másik kezét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Veled játék a tűzzel ez az élet, mégse tudnálak elengedni téged. Pedig vadak a viták, nem ért minket a világ. Furcsa szemmel néznek rám és rád. Tudod, mikor itt vagy, kiborítasz, érzem. De, ha elmész, meg attól vagyok készen. Mégis vállalom veled ezt a harcot. Csak, hogy láthassam újra az arcod” – szól a nóta első pár sora.

Fotó: Instagram

Vajon Pamela azért hallgatta és osztotta meg az Instagram-oldalán ezt a nótát, mert hűen tükrözi a jelenlegi lelkiállapotát? Azt, hogy bár esetleg véget ért a kapcsolatuk, ő mégis képtelen elengedni Bencét és így jelez neki? Vagy amiatt, mert eszébe juttatja, min mentek keresztül az elmúlt hónapokban, és mélyen átérzi a dal üzenetét? Vagy csak szimplán tetszik neki a nóta? Nos, talán mindhárom felvetésben lehet valami....

És ezeket olvastad már?