SZTÁRDZSÚSZ

Végre megszólalt a szakításról: Sírva tálalt ki Hódi Pamela

Igaz a pletyka, amiről a Ripost elsőként számolt be: Hódi Pamela és Tóth Bence három hete felbontották jegyességüket.
  • Szerző: BDF

Hódi Pamela nehéz szívvel mondta ki, hogy a hír igaz, három héttel ezelőtt felbontották a jegyességet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút. Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. De, hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap leforgása alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni” – kezdte a Hot! magazinnak Pamela, aki szerint Bencére rátört a kapuzárási pánik. Azt is hozzátette, hogy az elmúlt két és fél évben boldog párkapcsolatban éltek, és szó sincs arról, hogy kirakatkapcsolat lett volna a szerelmük, ahogyan arról sincs szó, hogy harmadik fél miatt váltak szét.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Bár Bence nem ért velem egyet, de szerintem ő nem állt készen arra az életre, amit én élek.(...) Még nem állt készen a házasságra. Egyfajta kapuzárási pánik tört rá. Hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami, bár borzasztóan rosszulesett, felnyitotta a szemem.”

Pamela elárulta: kísérletet tettek arra, hogy megmentsék a kapcsolatukat, de nem tudtak közös nevezőre jutni. Végül kulturáltan, békében váltak el egymástól. A fiatal édesanya mégis szakember segítségét kérte a történtek miatt.

„Ugyan még csak kétszer volt online beszélgetésünk, és egyelőre szegény pszichológus csak ül és hallgatja, hogy megállás nélkül zúdítom rá a mondandóm, érzem, jót tesz” – tette még hozzá Pamela.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?