SZTÁRDZSÚSZ

Újabb komoly műtét vár Boros Lajosra

Régóta fennálló problémáról van szó, de szívére szedett gyógyszeri miatt nem hajthatták végre rajta a beavatkozást.
  • Szerző: Angie

Bár si­ke­res szív­mű­té­ten esett át a le­gen­dás rá­diós, az egész­sé­gére még most is na­gyon kell vi­gyáz­nia. Boros Lajos csodának tartja, hogy a szervezete kibírta a megpróbáltatásokat, főleg, hogy a beavatkozás óta is gyógyszereket kell szednie.

Néhány hete még szteroidokat kapott, hogy a szívproblémái miatt bevizesedett tüdeje kitisztuljon, és ismét képes legyen könnyen levegőhöz jutni. Mára szerencsére ez a probléma megoldódott, viszont jött helyette egy másik, de az orvosok így is nagyon elégedettek.

"Eltűnt a víz a tüdőmből, ünnepelnek az orvosok, még a végén meggyógyítanak, ezzel szoktak viccelődni”

– kezdte a tőle megszokott fanyar humorral Lali király a facebookos élő videójában, akinek nem sokára még egy műtéten át kell esnie.

"A prosztatámmal már hosszú évek óta gond van, de ez hamarabb előjött, mint a szívzűröm, csak fontossági sorrendet kellett felállítani.  Még szedek vérhígítót, így nem lehet operálni, ki kell várni, amíg a szívsebészem engedélyt ad rá, de akkor ezen is túl leszek. Jobban működök majd, mint új koromban"

– tette hozzá a közösségi oldalon található videóban Boros Lajos, aki lépésről lépésre igyekszik fejleszteni az erőlétét. A rádiós minden este sétál, konditerembe és gyógytornára is jár.

 

És ezeket olvastad már?