SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi tangás vonaglása miatt bukhatja el a Sztárban sztárt - Fotók

Bár Csobot Adélra szavaztak a legkevesebben a mûsor döntőjének első körében, az eddig toronymagas esélyesnek tartott Tóth Gabi annak ellenére visszaesett, hogy mindössze egy testhez simuló dressz takarta idomait. Az est abszolút befutója Gáspár Laci lett, latexnadrágban.
  • Szerző: Doris

Hiába bámulta szájtátva a zsűri Tóth Gabi és Szandi erotikus produkcióját, a Rihannaként színpadra lépő énekesnő sokáig csak a tabella utolsó helyén szerepelt. Pedig Gabi mindent bedobott, amit csak lehetett, a szavazatokért még egy kis kéjes vonaglást is bevállalt a kétgyermekes anyukaként is bombaformában lévő Szandival.

Ám ez nem mindig elég, ha a zsűrit megfosztják legveszélyesebb fegyverétől, a pontozástól. A Sztárban sztár döntőjében ugyanis Bereczkiék már csak szóban értékelhetnek, a végeredmény egyedül a nézők kezében van. Utóbbiak pedig nem igazán díjazták a szerelemtől egyre hízó Gabit, még vetkőzése ellenére sem.

Az énekesnőre ráadásul szólóprodukciójában is rájárt a rúd. A kisebbik Tóth lány ekkor a dögös dresszt szakállra és kalapra cserélte, és Sub Bass Monsterként rappelve próbálta átadni a nagyvilágnak a gyulafirátóti életérzést. Igen ám, csakhogy a lendületes szövegelés közben szétszakadt rajta a nadrág, ettől pedig saját bevallása szerint is belezavarodott saját előadásába.

Gabi így aztán sokáig a tabella legvégén kullogott, mígnem az első kisbabáját váró Csobot Adélnak sikerült még kevesebb szavazatot gyűjtenie a véghajrában. Adél idegeit egyébként az utóbbi időben teljesen tönkretették a TV2 műsorának rajongói, akik már hetek óta a terheshasat villantó kismama távozását követelik.

 

Nagyon köszönöm az eddigi szavazatokat, egyszer még tudtok rám szavazni, köööööszönöm

Szerző: Csobot Adél2015. november 22.

Az est sztárja - mint már annyiszor - ismét Gáspár Laci lett, aki először Demjén Rózsiként érzelgősködött, majd ismét nővé alakult: Kökény Attilával közösen ropta a Grease legnagyobb slágerére, és latexnadrágban rázta meglehetősen formás hátsóját.

Ez pedig egyértelműen vezető helyet hozott számára, míg Peter Srámeknek egyelőre be kell érnie a képzeletbeli második hellyel.
Persze az állás még változhat, hiszen a verseny csak egy hét múlva ér véget. Ennek ellenére nagyon úgy néz ki, hogy a csajoknak mindent bele kell adniuk, hogy legyőzzék a Sztárban sztár két abszolút favorit férfitagját.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?