SZTÁRDZSÚSZ

Aljas csalók éltek vissza Tóth Gabi fotójával, óriási a felháborodás

Az énekesnő döntött: megteszi a szükséges jogi lépéseket!
  • Szerző: Doris

Tóth Gabi nem hitt a szemének, amikor szembejött vele a neten egy fogyasztószert reklámozó kamuhirdetés, méghozzá az ő nevével és arcképével!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aljas csalók éltek vissza Tóth Gabi fotójával, óriási a felháborodás

Ellopták Gabi fotóját (Fotó: Ripost)

Az énekesnő teljesen jogosan háborodott fel, először is kategorikusan kijelentette, hogy elhatárolódik a szóban forgó terméktől, majd könyörögni kezdett a követőinek: nehogy kiadják a bankkártya adataikat vagy bármilyen jelszavukat!

„Láttam, hogy sokan megrendelték, a nevemben adják el, de kérek mindenkit, ne rendeljen ilyet, és ha ezt a hirdetést feldobja a Facebook vagy az Instagram, akkor kérném, hogy jelentsék ezt a kamu fogyasztószeres oldalt! Ha én valamit reklámozok, akkor majd a hivatalos felületeimen is látható lesz, de ilyeneket sose reklámoznék. Vigyázzunk, mert egyre több a visszaélés, és könyörgöm, senki ne adja ki a bankkártyája adatait, Facebook, vagy egyéb jelszavait senkinek! Ha vannak oldalak, amik ezeket kérik, azok egyértelmű csaló, kamu oldalak” – figyelmeztetett Gabi, hozzátéve, hogy nem teketóriázik, jogi útra tereli az ügyet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?