SZTÁRDZSÚSZ

Titkolózik terhességével kapcsolatban Csobot Adél

Az énekesnő nem szeretné elárulni a nagyközönségnek, hogy mikor hozza világra első gyermekét. Szerinte ez teljesen magánügy.
  • Szerző: MMB.

Csobot Adél és Istenes Bence boldogsága újabb szintre lépett a múlt héten, hiszen végre megtudták kisbabájuk nemét. A szerelmespár azóta egy percre sem szakad el egymástól, és már elkezdtek gondolkodni kisfiúk nevén.

Szeretnénk nagyon különleges nevet adni neki, de természetesen odafigyelünk arra, hogy az Istenes vezetéknévhez is passzoljon.

"Agyalunk tehát még rajta, és bízunk benne hogy a születése előtt el fog dőlni, hogy mi lesz a neve" - mesélte lelkesen Adél a szerdai Mokkában. De arra a kérdésre, hogy hányadik hétben jár, nem akart válaszolni.

Elnézést kérek mindenkitől, de erről nem szeretnék beszélni

- zárta rövidre a témát az énekesnő, aki nem szeretné nyilvánosságra hozni szülésének pontos időpontját. Így szeretné elkerülni, hogy a sajtó megzavarja majd a nagy napot, amikor a pici megérkezik.

A Glamour magazin fotózásán azonban már jó nagy hassal jelent meg Adél, és a képből kiindulva, valószínűleg az ötödik hónap környékén járhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?