SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos tünetekkel került újra kórházba Majka

Napokig kétségek között hagyta követőit Majka, aki végül szombaton törte meg a csendet. A minap YouTube videójában magyarázta meg eltűnését: mint kiderült, otthonában rosszul lett, ezért újra kórházba kellett szállítani. De nemcsak Majka szenved a veszélyes fertőzéstől, hazánk hírességi sem úszták meg, sokan vannak már, akik megfertőződtek a vírussal. Íme a szomorú lista!
  • Szerző: e.j.

Majka november 6-án jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Akkor megígérte, hogy folyamatosan tájékoztatja YouTube csatornáján a követőit, ezt egészen szerda estig meg is tette. Elmondta, hogy kétoldali tüdőgyulladással kórházba került, ahogyan arról is boldogan beszámolt, hogy szerdán a fia, Marián születésnapjára hazaengedték az intézményből. A hazaérkezését követően azonban váratlanul eltűnt, a csütörtöki és pénteki helyzetjelentések elmaradtak. A követői kétségbeesve várták a rapper bejelentkezését, amire végül szombaton került sor. Majka rekedtes hangon számolt be róla, hogy ismét kórházba került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: YouTube

„Kicsit megerőltettem magam. Gyakorlatilag annyira le voltam gyengülve, hogy nem tudtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni. Ennek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam, rendesen inni” – mondta a rapper, akinek a láza is újra felment.

„Kialakult a szervezetemben még egy gyulladás ami ráment egy másik szervemre, sajnos” – árulta el Majka, aki megfogadta, addig nem megy haza, míg teljesen fel nem épül.

Barta Sylvia – április 2.

A TV2 időjósa az első hullám idején, áprilisban adott hírt arról, hogy elkapta a koronavírust. Sylvia az autoimmun-betegsége miatt különösen rosszul viselte a betegséget, aminek a hatásai még most is megnehezíti a mindennapjait. A tévés hamar kifárad, és a bőre is sokkal érzékenyebbé vált.

Fotó: TV2

Gáspár Laci – szeptember 4.

Az énekesnek két tesztje is pozitív lett, a betegsége idejére pedig teljesen elzárkózott a családjától. Úgy sejti, augusztus végén kapta el a vírust, amit könnyen átvészelt.

Fotó: Facebook

Vajna Tímea – szeptember 8.

Andy Vajna özvegye valószínűleg egy külföldi partin fertőződött meg, és igencsak megviselte őt. Komoly köhögések és tüdőfájdalmak gyötörték, elveszítette a szag- és ízérzéklését, ráadásul a betegség heteiben rendkívüli módon lefogyott.

Fotó: Facebook

Hódi Pamela – szeptember 8.

Ahogy az a hot! magazin múlt csütörtöki számából kiderült, Pamela egyszerre tudta meg, hogy várandós és koronavírusos. A kismama először nagyon megijedt, de szerencsére komolyabb bajok nélkül átvészelte a betegséget, most pedig már a legnagyobb boldogságban, immáron feleségként várja a második gyermekét.

Pataky Attila és Gömöry Zsolt – szeptember eleje

Az Edda frontembere, Pataky Attila és zenésztársa, Gömöry Zsolt szinte egyszerre kerültek kórházba a vírus miatt. Attila korábban hisztinek tartotta a vírust, de végül a saját bőrén kellett megtapasztalnia, hogy komolyan kell venni a betegséget. Orvosa egy időre eltiltotta őt az énekléstől, közel tíz kilót fogyott. Gömöry Zsolt is kórházban volt, neki is a tüdejét támadta meg a vírus, de szerencsére felépült a betegségből.

Liptai Claudia – szeptember 16.

A műsorvezető komolyabb tünetek nélkül átvészelte a betegséget, de a férje sajnos nem volt ilyen szerencsés. Pataky Ádámot napokon keresztül az intenzív osztályon kezelték, olyan rossz állapotba került.

Fotó: Facebook

Polyák Lilla – szeptember 16.

A színésznő 39 fokos lázzal és óriási fájdalmakkal küzdött, ezért lemondta az előadásait. Miután a tesztje pozitív lett, a férje, Gömöri András Máté is hasonló tüneteket kezdett produkálni, két fia és a velük élő édesanyja azonban szerencsére nem fertőződtek meg.

Liu Shaolin Sándor – szeptember 17.

Az olimpiai bajnok tünetek nélkül, de jelentős izomvesztéssel esett át a víruson. A 22 éves korcsolyázó azt viselte a legnehezebben, hogy nem mozoghatott, most viszont újult erővel vetette bele magát a sportolásba.

Várkonyi Andrea – szeptember 18.

A műsorvezetőt három héten keresztül gyötörték a tünetek. Eleinte arcüreg-gyulladásra gyanakodott, de miután megszűnt az ízérzékelése, rájött, hogy mi állhat a betegsége hátterében. Andrea biztos abban, hogy a lánya, Nóri is elkapta a vírust, rajta viszont egy gyors lefolyású nátha formájában átszaladt a betegség.

Fotó: Facebook

Király Linda – szeptember 19.

Hiába nem járt külföldön és tartott be minden óvintézkedést, az énekesnő tesztje pozitív lett. Légzési nehézségek gyötörték, szörnyű migrén és orrfolyás kínozta, és a szaglását is elveszítette. Három héten keresztül ki sem mozdult a lakásából, mostanra viszont meggyógyult.

Fotó: Instagram

Pély Barna – szeptember 20.

Az énekes épp akkor lett beteg, amikor a Sztárban Sztárban versenyzett. Barna egy hetet kihagyott a műsorból, majd Ed Sheeranként tért vissza, de rögtön ki is esett. Komolyabb tünetei nem voltak, hőemelkedés kínozta, ezért csináltatott tesztet, ami pozitív lett.

Fotó: Facebook

Csonka András – szeptember 25.

A színész előadásai elmaradtak, habár a tünetei enyhék voltak. A közérzete sem volt rossz, a helyzetét igyekezett humorosan kezelni: amikor kiderült a betegsége, bejelentette a követőinek, hogy a Csonkarantén kezdetét veszi.

Rákóczi Feri és Vadon Jani – szeptember 27.

A rádiós és kollégája, Vadon Jani is elkapták a vírust, ezért otthonról vezették a Balázsék című rádióműsort. Míg Rákóczin átment a vírus tünetmentesen, Vadon borzasztó fáradtságot érzett és a láza is felszökött.

Marsi Anikó – október 24.

A Tények műsorvezetője a Dancing with the Stars versenyzőjeként is bizonyított a képernyőn, amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztje. Anikónak az egész családja leste minden kívánságát, akiktől elkülönítette magát – ő maga pedig mindeközben kialudta magát.

Osvárt Andrea – október 24.

A színésznőről Marsi Anikóval egyidőben derült ki, hogy beteg, és szerencsére nála is csak enyhe tünetek jelentkeztek. Rögtön karanténba vonult, két adást ki is hagyott a Dancing with the Starsból, mielőtt visszatért volna.

Fotó: Facebook

Nagy Feró – október 26.

Az énekes egy hetilapnak árulta el, hogy ő és a felesége is átestek a betegségen. Feró a saját bevallása szerint jobban viselte a vírust, mint a kedvese, akinél több tünet is jelentkezett, így ő igyekezett ápolni Ágnest.

Delhusa Gjon – november 1.

Az énekes súlyos állapotba került, az állapota annyira rossz volt, hogy az intenzív osztályra került. Ahogy azonban a Metropol a pénteki számában megírta, Gjont kiengedték az intenzívről, most pedig teljes mértékben a gyógyulásra koncentrál.

Fésűs Nelly – november 1.

A Sztárban Sztár november elsejei adásában jelentették be, hogy az énekesnő nem tud fellépni az este során, mert pozitív lett a tesztje. Szerencsés módon semmiféle tünet nem jelentkezett nála, ezért pakolgatással töltötte az otthoni karantént.

Tóth Dávid – november 4.

A Dancing with the Stars versenyzője, az olimpikon kajakozó Tóth Dávid másfél hete kapta el a vírust, ami miatt a TV2 showját is ki kellett hagynia. Dávid influenzaszerű tüneteket produkált, kínzó fejfájás gyötörte, hőemelkedése volt és borzasztóan levertnek érezte magát: naponta tizenhat órát aludt, de szerencsére szövődmények nélkül meggyógyult így a műsorba is visszatérhetett múlt szombaton.

Görög Zita – november 12.

A modellnek nagyon erősek a tünetei, jóllehet, a bejelentése előtt tizenegy nappal kapta el a betegséget. Zita komoly gyomorfájdalmakra panaszkodik, amelyeket a vetélés érzéséhez hasonlított.

Fotó: Facebook

Nótár Mary – november 13.

Az énekesnő pénteken szűkszavúan csak annyit közölt a rajongóival, hogy pozitív tesztet produkált, és sajnos nem tünetmentes a betegsége. Arra kért mindenkit, hogy vigyázzanak magukra és vegyék komolyan a betegséget.

Fotó: Facebook

Szinetár Dóra – november 13.

A színésznő egy hetilapnak árulta el, hogy két pozitív tesztje is volt, amelyek után tíznapos karanténba vonult. Nem voltak erősebb tünetei, mint egy normál influenzaszezonban, ezért igyekezett nem tragikusan felfogni a helyzetet.

Erdei Zsolt – november 13.

Két hete a semmiből jelentkeztek a tünetek a sportolónál: fájt a feje és rázta a hideg. Láza nem volt, de folyamatosan attól rettegett, hogy a családját is megfertőzi, ami végül nem következett be.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?