SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk, a koronavírus miatt békült ki Majka és zenésztársa

Hosszú ideje ment már az adok-kapok Majka és Czutor Zoli között. A Ripost megtudta, a két szókimondó zenész elásta a csatabárdot!
  • Szerző: BDF

Évekig harcolt és vitatkozott egymással Majka és Czutor Zoli. Legutóbb tavasszal csaptak össze, ami futótűzként terjedt az interneten. Igazi heves veszekedés lett a vége, miután ismét más volt a véleményük. Azt már a két zenész sem tudja pontosan, mi volt a konfliktusuk forrása, de a Belmondo énekese szerint mindketten erős személyiségek és szókimondóak, talán ezek a tulajdonságok is közrejátszottak abban, hogy nem volt felhőtlen a viszonyuk. Azonban most a világjárvány közepette sikerült megbeszélniük a nézeteltéréseiket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Az utóbbi napokban elég sokat beszéltünk és leveleztünk. Kísérteties párhuzamok voltak kettőnk betegsége között. Családilag és egyénileg is pontosan ugyanúgy zajlott le az egész. Mindkettőnknek közepesen bizonytalan tüneteik voltak, de elmentünk orvoshoz. Mindkettőnknek mondták, hogy milyen jól tettük, hiszen a tüdő CT kimutatta, elég súlyos kétoldali tüdőgyulladásunk van, ami egy pár napos kórházi kezelést igényelt. Azt érzem, hogy a sorsközösség hozott össze bennünket” – mondta el a -nak Czutor Zoli, aki elmesélte, Majka kereste fel őt telefonon, miután megfertőződött a koronavírussal. Zoli nem tagadja, nagyon jól esett neki, hogy a rapper felhívta, aminek köszönhetően pontot tettek a sokéves viszály végére.

Fotó: Instagram

„Küldött egy üzenetet, amiben reálisan leírta, mi az, ami kettőnk között történt. Mi lehetett a probléma: a hiúság, az önzés vagy az, hogy fennhordjuk az orrunkat? És az, hogy ezekből egyikünk sem engedett. Tulajdonképpen a „közös élmény” alázatra kényszerített bennünket. Meg is köszöntem neki, hogy elsőként lépte meg. Persze erre már azonnal elkezdett a saját stílusában válaszolni: „csak nem gondolod, hogy átadom az elsőséget” – válaszolta viccesen. Nyilván elröhögtük az egészet, ez már egy teljesen más ízű csipkelődés volt„ – fogalmazott a zenész, aki megsúgta, már megbeszéltek egy közös találkozót is.

„Ez az egyetlen haszna van ennek a rohadt vírusnak, hogy megbékéltünk egymással. Meg is beszéltük, hogy ha jobban lesznek és lejár a karantén, akkor összefutunk egy személyes találkozóra” – tette még hozzá a Belmondo frontembere.

Kiengedték a kórházból

Majka néhány nap megfigyelés után, a nagyobbik fia születésnapjára hazamehetett a kórházból. A rappernek visszatért az ízlelése és a szaglása, sőt a láza is lement, így az orvosai megengedték, hogy a családja körében gyógyuljon tovább. Jövő héten azonban újabb kontrollvizsgálat vár rá.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?