SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos teher nehezedik a válófélben lévő magyar színésznőre!

Fehér Annának egyedül kell megküzdenie a mindennapi nehézségekkel, hiszen férjével huszonöt év után elváltak útjaik. Mindent megtettek, de tönkrement házasságukat már szakember sem tudta megmenteni.
  • Szerző: MMB.

A Szomszédok színésznője sokáig titkolta a szomorú igazságot, miszerint orvos párjával másfél éve külön élnek. Fehér Anna válásának híre sokakat meglepett, hiszen pár évvel ezelőtt házasodott csak össze férjével, akivel négy és fél éve egy közös gyermekük is született. Kapcsolatuk azonban mégis zátonyra futott, olyannyira, hogy még szakember segítségével sem tudták rendezni nézeteltéréseiket.

Az 57 éves Annának azóta egyedülálló anyaként kell bizonyítania, ami mindenképpen embert próbáló feladat - írta meg a hot! magazin.

Most a piacon vagyok, hétvégén óvodai programunk is lesz, Barnabással épp a színházba megyünk, az ingatlanossal találkozom

- sorolta sűrű programját a színésznő, aki mindent megtesz azért, hogy kisfia ne érzékeljen semmit az ő magánéleti válságából.

"Azt szeretnénk, hogy Barnabás azzá váljon, ami benne rejlik. Nagyon fontosnak tartom, hogy ne a mi álmaink irányítsák, hanem álmodjon saját álmokat és azokat valósítsa meg"- szögezte le Anna, aki a gyereknevelés mellett a munkájában is megállja a helyét, hiszen ősztől számos színházi darabban láthatjuk majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?