SZTÁRDZSÚSZ

Igazi sztárparádé: megnyitotta kapuit a Csillagok háborúja-kiállítás

Közel 1500 négyzetméteren várják a látogatókat.
  • Szerző: RIPOST

Szombat délután rengeteg sztár gyűlt össze a Bálnában, hogy részt vegyenek a Csillagok háborúja-kiállítás megnyitóján. Az eseményen Chewbacca, Yoda és Darth Vader életnagyságú alakja mellett több ikonikus karakter és gyűjtői darab is helyet kapott, amit nem kevesebb, mint 1500 négyzetméteres területen lehet megtekinteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: DFP

Bagi Iván alig várta, hogy végigjárhassa a kiállítást. Saját bevallása szerint, nagy Star Wars rajongó, főleg a régebbi epizódok miatt.

„Lelkesen csodálom és szeretem a Csillagok Háborúját! Én a régi részeket kedvelem inkább, de szerintem ez annak tudható be, hogy az idősebb generációhoz tartozom. Ettől függetlenül mindig megnézem az aktuális filmet a moziban, és a kiállítást is nagyon vártam már!” - mondta a humorista.

Fotó: DFP

Laky Zsuzsi férjével, Dietz Gusztávval és két kislányával érkezett.

„Nagyon vártuk már ezt a bemutatót, főleg a Guszti. Hatalmas élmény szerintem ez egy rajongónak, hiszen nagyon jó, interaktív kiállításról van szó, és mi is kipróbáltunk mindent. A lányok is nagyon élvezték, leginkább azt, amikor a green box előtt állva belecsöppenhettünk egy virtuális Star Wars valóságba” - mondta Zsuzsi.

Fotó: DFP

Marsi Anikó és férje, Palik László két fiúkat hozták el a kiállításra, akik imádják a Csillagok háborúja filmeket.

„A fiúk nagyon szeretik a Star Wars-t ezért nem volt kérdés, hogy eljövünk, és megnézzük a kiállítást. Fotózkodtunk a szereplők életnagyságú másaival, és kipróbáltunk mindent, amit lehetett” - mondta Anikó.

És ezeket olvastad már?