SZTÁRDZSÚSZ

Sírva fakadt mestere miatt a Sztárban Sztár leszek! énekese

Érthető, hogy Sebestyén Katja megijedt Tóth Gabi bejelentése után.
  • Szerző:

Tóth Gabi nem vesz részt a Sztárban Sztár leszek! utolsó két adásában. A mester mostantól születendő kisbabájára szeretne koncentrálni, hiszen bármikor világra jöhet a kislány.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Az utóbbi hetek adásaiból már látható volt, hogy az énekesnő számára fizikailag egyre megterhelőbb az állapota. Számítani lehetett arra, hogy még a finálé előtt távozhat a zsűriszékből. Arra azonban senki nem számított, hogy ez hatalmas törést okoz majd a versenyzőjében. Sebestyén Katja magára maradt, hiszen egyedüli énekese volt Tóth Gabi csapatának.

„Nagyon megijedtem, amikor Gabi elment. El is tört a mécses, hirtelen nem tudtam, hogy mi lesz velem. Először arra gondoltam, hogy Tóth Vera jön majd helyette, de az is megfordult a fejemben, hogy esetleg Bereczki Zolihoz kerülök, hiszen neki már nincs versenyzője” – mesélte Katja, akinek nagy kő esett le a szívéről, mikor megtudta, valóban Gabi nővére lesz a segítségére.

„A pénteki próbán Vera egyszer csak megjelent. Azonnal szuper tanácsokat adott. Boldog vagyok, hogy ő jött, így kicsit olyan, mintha Gabi is velem lenne. Hasonlítanak a húgával, a tekintetük a hangjuk, a mosolyuk is pont ugyanolyan. Jól érzem magam és nagyon készülök a vasárnapi produkcióimra” – árulta el Katja, aki ezen a hétvégén Terecskei Rita mellett, Luciano Pavarotti bőrébe bújik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?