SZTÁRDZSÚSZ

„Mindegy volt, mivel oltanak be” – Rózsa György is megkapta a koronavírus elleni vakcinát

A Ripost megtudta, a 73 éves tévést, Rózsa Györgyöt a háziorvosa oltotta be a Moderna vakcinával.
  • Szerző: szbd

Megkapta a koronavírus elleni oltást Rózsa György! A legendás tévés a -nak mondta el, hogy melyik vakcinát kapta, illetve arról is beszélt, hogyan érzi magát az oltás után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szerdán kaptam meg az oltást, a Moderna vakcinával oltottak be” – kezdte a -nak Rózsa György, aki hozzátette, alig várta, hogy megkaphassa a vakcinát.

Rózsa Györgyöt is beoltották

Rózsa Györgyöt is beoltották a koronavírus elleni vakcinával (Fotó: Ripost)

„A háziorvosom és a kedves lánya fogadott engem, és úgy beoltottak, hogy csak na. Körülbelül három percig tartott az egész, utána még üldögélnem kellet egy negyed órácskát a kocsiban, és aztán mehettem is haza. Nekem teljesen mindegy volt, mivel oltanak be, csak kapjam meg a vakcinát – magyarázta a közkedvelt műsorvezető.

Azon kívül, hogy az oltás helye érzékeny – ami teljesen természetes – Rózsa György jól érzi magát.

„Úgy vagyok, mint máskor. Illetve, ha nyomogatom, akkor fáj. De erre mondja minden orvos, hogy akkor ne nyomogassa„ – mondta nevetve. ”Mostanáig semmilyen utóhatást nem érzek” – tette még hozzá.

Végtelenül felháborítja, hogy egyesek nem hordanak maszkot

„Nem bírom nézni, hogy az emberek fele nem hord maszkot. Egyszerűen nem értem, miért ennyire felelőtlenek az emberek. Nem akarnak élni? A felelőtlenségükkel pedig mások életével szórakoznak?” – fakadt ki Rózsa György.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?