SZTÁRDZSÚSZ

Eldőlt, ez lett a híres magyar rosszfiúk sorsa

Bár azt mondják, nem lesz baj, ha felnőnek a lányok, ebben azért nem lehetnek olyan biztosak a vagány apukák.
  • Szerző: Angie

Miért van az, hogy a rosszfiúknak többnyire lánya születik? A választ nem tudjuk, mindenesetre szembetűnő, hogy a nőcsábászok között sok a lányos apuka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A haza hírességek közül a rapper fenegyerek Ganxsta Zolee, a rock and roll szerelmese, Kiss Endi, az öntörvényű Berki Krisztián, de a macsó színész, Árpa Attila is kislányt nevel.

A lányaiért mindenre képes

Fotó: Instagram

Kiss Endi soha nem titkolta, nem kenyere a hűség. A Hooligans dobosa nőügyeivel sokat foglalkozott a bulvársajtó, így az sem lepett meg senkit, amikor kiderült, a villámkezű dobosnak egy kalandból kislánya születik. Akkori párja megbocsátotta a botlást, sőt két gyönyörű lánnyal is megajándékozta. Endi szerint azért születtek lányai, mert imádja a nőket, de az is eszébe jutott, talán tükörnek küldte őket a sors. „Imádom a lányaimat és bármire képes lennék értük. Amikor azt kérdezik tőlem, mit szólnék, ha egy ilyen pasi mint én udvarolna nekik, mindig azt mondom, nem bánnám. Tudom, hogy nem én vagyok a mintaférfi, de jó szívem van és lehet, hogy könnyen elcsábulok, de a gyerekeim mindig az első helyen állnak az életemben” – mondta Kiss Endi.

Árpa Attila barátja is a kislányának

Fotó: Ripost / Keller Mátyás

Árpa Attila mindig is nagy hódító hírében állt, de egy időre megállapodott a volt felesége, Tomán Szabina mellett. Egy kislányuk született, akit mindennél jobban szeret a színész. Annak mondjuk nem örülne, ha később hozzá hasonló fickók csapnák neki a szelet, viszont beleszólni nem fog Amira életébe. „A szabad nevelés híve vagyok. Nem akarom irányítani a lányomat, hagyom, hogy tegye, amit szeretne, mindig támogatom az elképzeléseit. Igyekszem nemcsak az apja, hanem a barátja is lenni. Ahogy halad az idő előre, egyre kevesebb tabutéma van közöttünk” – vallja Attila, aki hamarosan a pasitémát is megvitatja kislányával.

Zolee nem fogja kiutálni lánya udvarlóit

Fotó: Ripost / Ripost

Ganxsta Zolee nem csak az ország egyik legnépszerűbb fenegyereke, de felelősségteljes édesapa is, aki még az esti dorbézolások után is elsődleges feladatának tartja, hogy kislányáról gondoskodjon. Zoé 13 éves, így valószínűleg hamarosan eljön az az idő, amikor egy fiúval fog hazamenni. Azt hihetnénk, hogy a nagyszájú rapper górcső alá veszi majd a jelentkezőket, de nem így lesz. “Zoé szinte most született, most pedig már 13 éves, kész kis nő! Persze jól hangzik a kérdés, hogy bekészítettem-e már a baseballütőt az udvarlóknak, de ez butaság. Annak idején én így jártam minden lányos apával, mindig kiutáltak, nekem soha nem örült senki, már csak ezért sem szeretnék ilyen lenni...Másképp akarom csinálni: szeretnék jó fej apuka lenni, aki elfogadja a lánya döntéseit. Ha majd jön a „kismókus”, és Zoé jól érzi magát vele, támogatni fogom, bárkit is választ, nem szólók bele az életébe„ – nyilatkozta Zolee korábban a Hotnak!

Hamarosan második lánya is megszületik Berkinek

Fotó: Instagram

Berki Krisztián hamarosan kétszeres lányos apuka lesz, de már nem Hódi Pamelától, hanem feleségétől, Berki Mazsitól születik a kicsi. Az izomceleb számos menyasszonyt tudhat a háta mögött, de úgy tűnik, idővel a két lánya miatt is fájhat majd a feje. Nos, erről még korai lenne kikérni a véleményét, ám mivel köztudottan imádja önmagát, nem kizárt, hogy kiegyezne egy hozzá hasonló vővel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?